Horoscop: 29 noiembrie 2013

Vineri, 29 Noiembrie 2013, ora 06:59
2705 citiri
Horoscop: 29 noiembrie 2013
Foto: Ziare.com

Sagetator

Schimba-ti stilul in care ceri cuiva o favoare, pentru ca pare ca ii impui acest lucru. Daca vrei sa reusesti, spune macar "te rog". O vorba buna va face minuni pentru tine.

Capricorn

Inca astepti un raspus pentru o solicitare facuta acum cateva saptamani. Exact cand iti pierzi orice speranta primesti un telefon care iti va schimba total ziua.

Varsator

Inca speri ca o sa ai parte de un rezultat bun. Ai muncit foarte mult pentru a ajunge in punctul dorit si nu lasi un mic detaliu sa iti stea in cale. Mare atentie la colegii care tintesc in aceeasi directie.

Pesti

Cel drag iti atrage atentia ca nu ai facut ceea ce te-a rugat. Are dreptate, asa ca nu ii poti spune ca nu este adevarat. In loc sa pierzi timpul cu scuze, mai bine gasesti o modalitate prin care sa il imbunezi.

Berbec

Bine faci, bine primesti. Luna te-a facut extrem de receptiv la nevoile unor cunoscuti si i-ai ajutat. Acum, ei iti intorc favoarea. O sa izbucnesti in lacrimi cand o sa auzi despre ce este vorba.

Taur

Ai o lista mare cu ceea ce vrei sa cumperi, insa finantele nu iti permit prea mule achizitii. Nu te grabi. Mai asteapta cateva zile pana cand o sa termini cu plata facturilor.

Gemeni

Venus este semnul elegantei si isi exercita puterea asupra ta. Pe de-o parte este bine, pentru ca tocmai voiai sa iti iei ceva pentru casa. Dar partea proasta este ca acum esti atras numai de lucruri scumpe.

Rac

Astrele sunt de parte ta astazi si duci la bun sfarsit cea mai mare parte dintre sarcini. Una dintre ele iti va oferi o satisfactie speciala.

Leu

Dai dovada de mult curaj, semn ca Marte nu sta degeaba. Te implici intr-o campanie pentru a ajuta unele persoane care au nevoie de sprijinul celor din jur.

Fecioara

Va fi o zi senzationala la locul de munca. Seful face un anunt care include cateva schimbari in ierarhia din companie. Era nevoie de asta. Te plictiseai sa faci mereu acelasi lucru.

Balanta

Ai foarte multa energie. Atat de multa, incat cei din jurul tau iti vor cere sa vorbesti mai putin, pentru ca ii obosesti.

Scorpion

Un batran iti ofera un sfat si daca il iei in seama o sa depasesti cu bine impasul in care te afli. Prietenii sau familia nu te pot ajuta acum. Esti propriul tau stapan.

Horoscop realizat de Zaza

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si

interesante articole de pe Ziare.com.

Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va trebui să...
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
#horoscop 29 noiembrie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic noiembrie, #horoscop zilnic 2013 , #horoscop zilnic