Horoscop: 29 noiembrie 2017

Miercuri, 29 Noiembrie 2017, ora 06:55
7406 citiri
Horoscop: 29 noiembrie 2017
Foto: Arhiva Ziare.com

Sagetator

Este o perioada buna pentru a fi mai romantic. Astrele sunt in favoarea relatiei personale si incepi sa fii mult mai profund. Bucura-te de focul relatiei tale.

Capricorn

Problemele cu privire la locuinta incep sa intre pe un drum normal. Cineva din jurul tau incearca sa te controleze si intervine prea mult in viata ta. E momentul sa clarifici anumite aspecte.

Varsator

Ai o multime de idei si vrei sa schimbi ceva astfel incat comunitatea ta sa se bucure. Empatia de care dai dovada o sa iti imbunatateasca relatiile cu anumite persoane.

Pesti

Ai toate resursele necesare pentru ca ziua sa fie una perfecta. Timp, energie, dorinta. Trebuie doar sa le dai frau liber.

Berbec

Scoti la lumina o flacara din interior. Exista multa pasiune in tine si trebuie sa ii dai frau liber. Este o zi buna pentru activitati sportive sau ceva de facut in aer liber. Bucura-te de aceasta senzatie de vitalitate.

Taur

Te simti putin nesigur pe tine, pentru ca iti lipseste increderea. Exista, totusi, cineva care nu simte la fel ca tine, ci din contra si vrea sa te ajute in acest sens. Va fi o lectie importanta cea pe care o vei invata in aceasta zi.

Gemeni

Se anunta o zi de succes. Vei face multe planuri si o parte dintre ele o sa le pui in aplicare chiar de acum. Sunt semne de maturizare faptul ca incepi sa lucrezi la ideile tale, nu doar sa vorbesti despre ele.

Rac

Te concentrezi destul de mult asupra muncii pentru ca te implineste. Ai ajuns intr-un moment in care incep sa apara rezultatele si te simti foarte mandru.

Leu

Miercuri ti se aminteste cat de important este sa fii creativ si sa iti exprimi emotiile. Este o zi buna pentru calatorii sau pentru a-ti largi anumite orizonturi.

Fecioara

Analizeaza-ti mai profund sentimentele si nu te teme sa indraznesti mai mult atat pe plan sentimental, cat si in viata profesionala. Daca cei din jur nu te incurajeaza, ar trebui sa iti schimbi prietenii.

Balanta

O multime de energie in privinta parteneriatelor, mai ales in privinta celor pe termen lung. Daca doresti sa avansezi in relatie, acum e momentul.

Scorpion

Simti ca te lovesti de un zid atunci cand incerci sa comunici cu o persoana. Nu este cineva nou in viata, ci din contra. Va trebui sa depui mai mult efort decat de obicei, dar vei fi multumit de cum se va rezolva situatia.

Citeste si Horoscopul lunii noiembrie si Horoscopul anului 2017

Horoscop realizat de Zaza

Horoscop zilnic. Vineri, 26 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania persoanei iubite
Horoscop zilnic. Vineri, 26 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania persoanei iubite
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Ești cam...
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va trebui să...
#horoscop 29 noiembrie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic noiembrie, #horoscop noiembrie , #horoscop zilnic