Horoscop: 29 septembrie 2017

Vineri, 29 Septembrie 2017, ora 07:22
8091 citiri
Horoscop: 29 septembrie 2017
Foto: Arhiva Ziare.com

Balanta

Mercur te va ajuta sa iti faci planuri de viitor. Indrazneste sa crezi in tine, in oamenii din jur si totul iti va fi mult mai usor. Aveai nevoie de mai mult optimism in viata ta.

Scorpion

Sentimentele tale sunt profunde. Nu iti place sa te joci cu vorbe sau emotii. Chiar daca sinceritatea nu va fi privita cu ochi tocmai buni de cineva, dar e ceea ce trebuie sa faci.

Sagetator

Trebuie sa fii mai sincer cu ce simti. Astrele influenteaza casa comunicatiilor si iti va fi mai usor sa spui ceea ce este in interior. Cuvintele vor iesi fara efort.

Capricorn

Ceva de la locul de munca evolueaza mai repede decat te-ai fi asteptat. Te socheaza putin schimbarea brusca si va dura pana cand o sa te acomodezi.

Varsator

Vei fi ca un elev. Vrei sa inveti ceva la locul de munca, dar si acasa ceri sfaturi cuiva. Muncesti din greu si chiar o sa meriti ceea ce va urma.

Pesti

Te lupti cu un regret. Ai fi ales altceva daca ti s-ar mai oferi o sansa, dar nu poti. Asa ca trebuie sa accepti ceea ce este in prezent si de acum inainte sa faci ce simti ca e bine pentru tine.

Berbec

Esti foarte sentimental in aceasta zi. Casa dorintelor intra in atentia astrelor, asa ca tot ceea ce iti propui acum are mari sanse de reusita. Aminteste-ti ca, indiferent de drumurile pe care te-a purtat soarta, un prieten bun este la un telefon distanta.

Taur

Simti o energie cu care nu te-ai conectat de ceva timp. Incepi sa resimti adevarata fericire. Inspiratia te va lovi si in legatura cu ceva ce tine de slujba.

Gemeni

Mercur influenteaza casa creativitatii, si nu numai in sensul ca vei face ceva practic, ci in legatura si cu rezolvarea unor probleme interioare.

Rac

O problema la care te-ai gandit din cand in cand in ultimele luni isi gaseste rezolvarea acum si fara niciun fel de interventie din partea ta. Inveti cat de important este sa lasi lucrurile sa isi urmeze cursul normal.

Leu

Te simti mandru de o realizare recenta. Ai muncit mult pentru a atinge un obiectiv si esti pregatit sa spui intregii lumi. Ai grija insa la cei care incearca sa te imite.

Fecioara

Nu multi te cunosc asa, dar tu esti un om foarte profund, desi uneori preferi sa lasi impresia ca tratezi totul superficial. Lasa-ti sentimentele sa iasa la suprafata si impartaseste-le cu cine simti.

Citeste si Horoscopul lunii septembrie si Horoscopul anului 2017

Horoscop realizat de Zaza

Horoscop zilnic. Vineri, 26 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania persoanei iubite
Horoscop zilnic. Vineri, 26 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania persoanei iubite
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Ești cam...
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va trebui să...
#horoscop 29 septembrie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic septembrie, #horoscop zilnic 2017 , #horoscop zilnic