Horoscop: 3 ianuarie 2012

Marti, 03 Ianuarie 2012, ora 09:41
2819 citiri
Horoscop: 3 ianuarie 2012
Foto: Ziare.com

Capricorn

Ai multe drumuri de facut astazi, insa organizat cum esti, vei reusi sa faci tot ce ti-ai propus. Seara, un prieten s-ar putea sa-ti faca o surpriza.

Varsator

Ai vrea sa incepi sa bifezi din planurile facute inca din noaptea dintre ani, insa nu ai starea necesara. Iti poti permite sa mai amani o zi. Ti-ar face bine sa petreci ziua in natura. Miscarea te va revigora.

Pesti

Esti numai cu gandul la vacanta, insa aceasta e departe si nu poti face altceva decat sa iei un album foto in mana pentru a-ti potoli mintea. Invita cativa prieteni la masa, pentru a mai anima atmosfera.

Berbec

Azi vei face o achizitie pe care ti-o doreai de ceva vreme. Poate fi vorba de electrocasnice, insa la fel de bine te poti limita la o planta de camera. Ai senzatia ca ai facut economie, ca ai luat un chilipir, asa ca starea buna te va insoti toata ziua.

Taur

Cineva incearca sa ajunga la tine, sa-ti intre pe sub piele, insa n-ai ochi pentru acea persoana. Poate n-ar fi rau sa deschizi ochii si sa-i asculti mai cu atentie pe cei ce-ti vorbesc. Perechea cautata s-ar putea afla mai aproape decat iti imaginezi.

Gemeni

Astazi vrei sa intorci casa pe dos, sa redecorezi, ba-ti faci chiar planuri legate de noi culori pe pereti. Familia nu e insa de aceeasi parere, asa ca nu stie cum sa dispara din calea ta, asteptand sa-ti treaca.

Rac

Daca nu te-ai intors la serviciu, abia astepti sa o faci. Daca ai inceput deja munca, ai exact starea necesara. Vei fi eficient, atent la detalii, iar eforturile tale sunt observate de cine trebuie, asa ca te poti astepta la o marire de salariu sau macar la o prima.

Leu

Urmeaza un eveniment social la care vei lua parte, asa ca gandurile iti sunt intr-acolo. Cu ce te imbraci, langa cine vei sta, ce vei vorbi, cum sa aduci in discutie anumite subiecte...

Fecioara

Partenerul de viata iti face o surpriza azi, asa ca revii la sentimente mai bune in ceea ce-l priveste. Ia-l de mana si mergeti la un restaurant, va va face bine amandurora.

Balanta

Cateodata, pentru a obtine ceea ce-ti doresti, e nevoie sa fortezi putin norocul. Nu-ti fie teama sa faci asta, oricum nu ai nimic de pierdut.

Scorpion

Gurmand cum esti, te cam resimti dupa mesele bogate de sarbatori, asa ca azi esti decis sa iei taurul de coarne in parc, unde vei face cateva ture. Simti nevoia si de o cura de detoxifiere, pe care n-ar fi rau sa o incepi.

Sagetator

O tii numai in petreceri, insa organismul tau ti-ar putea atrage atentia la un moment dat. Aminteste-ti ca exista si o camera care se numeste dormitor, unde activitatea de baza e somnul.

Horoscop realizat de Zaza

Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Manifești un...
Horoscop zilnic. Luni, 22 aprilie. Zodia care va relua legătura cu o cunoștință veche
Horoscop zilnic. Luni, 22 aprilie. Zodia care va relua legătura cu o cunoștință veche
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: N-ar fi...
#horoscop zilnic, #horoscop zodii , #horoscop zilnic