Horoscop: 3 iulie 2015

Vineri, 03 Iulie 2015, ora 07:32
4551 citiri
Horoscop: 3 iulie 2015
Foto: Ziare.com

Rac

Protejezi foarte mult pe cineva si din cauza aceasta o sa intri intr-un conflict cu un amic. Esti foarte vehement si nu accepti ca persoana vizata sa fie nedreptatita.

Leu

Rezolvi niste chestiuni care iti dau batai de cap de ceva vreme. Esti pus pe fapte mari si o sa finalizezi o multime de treburi intr-o singura zi. Vei fi foarte multumit de cum o sa arate si seara.

Fecioara

Desi nu banuiai nimic, cineva iti face o vizita surpriza si o sa fii entuziasmat, pentru ca este vorba despre o persoana pe care nu ai vazut-o de foarte multi ani.

Balanta

La locul de munca trebuie sa fii foarte atent, pentru ca pe umerii tai atarna o mare responsabilitate si soarta mai multor persoane este in mainile tale.

Scorpion

Repari ceva ce ai gresit acum ceva timp. Te stresa foarte mult, pentru ca era implicata o persoana care nu avea nicio legatura si care a fost pusa intr-o situatie neplacuta.

Sagetator

Nu vrei sa lasi pe nimeni sa intervina in viata ta si pui piciorul in prag. Dupa cateva ore realizezi ca, totusi, ti-ar fi prins bine o mana de ajutor indiferent din partea cui era.

Capricorn

Trebuie sa iti faci ordine in ganduri si sa faci un plan de atac. Ai foarte multe lucruri de facut si timp deloc. Nu ar strica sa discuti cu partenerul de viata si sa se ocupe si el de cateva aspecte.

Varsator

Se va schimba total ceva in viata ta. Poate fi vorba despre locul de munca, locuinta sau masina. Chiar si daca este vorba despre un aspect cu impact mai mic, pentru tine tot va insemna un lucru special.

Pesti

Ai grija la ce promisiuni faci astazi, pentru ca e posibil sa nu le poti onora si sa superi un om drag. Raul va fi cu atat mai mare daca este vorba despre parinti sau copii.

Berbec

Iti pui mari sperante intr-o misiune pe care o primesti astazi. Consideri ca aceasta este sansa ta de afirmare si muncesti pana la epuizare pentru ca totul sa iasa ca la carte.

Taur

Astazi este o zi perfecta pentru plimbari, planuri de vacanta sau chiar plecarea in concediu. Intalnesti niste oameni pe care o sa vrei sa ii pastrezi in preajma ta pentru mai mult timp de acum inainte.

Gemeni

Intampini dificultati din cauza sanatatii si realizezi ca este cazul sa mergi la medic. Chiar daca nu este nimic serios, este mai bine sa tai raul de la radacina.

Horoscop realizat de Zaza

Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va trebui să...
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
#horoscop 3 iulie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic iulie, #horoscop zilnic 2015 , #horoscop zilnic