Cu fata la alegatori: Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală. Sociolog: Se vor faulta unul pe celălalt

Horoscop: 3 martie 2016

Joi, 03 Martie 2016, ora 06:57
4408 citiri
Horoscop: 3 martie 2016
Foto: Ziare.com

Pesti

Esti interesat de niste activitati intelectuale si planuiesti sa te intalnesti cu niste persoane care activeaza intr-un domeniu nou pentru tine, dar care te intereseaza destul de mult.

Berbec

Dimineata va fi foarte linistita, iar la amiaza primesti cateva vesti. Mare parte dintre aceste vor fi buna, dar este si o informatie care te nelinisteste si care are legatura cu un viitor proiect.

Taur

Dupa o perioada tumultoasa, viata ta a intrat pe un drum normal si o sa reiei activitatile obisnuite. Inspre seara iei parte la o actiune caritabila.

Gemeni

Primavara isi face aparitia si in sufletul tau, nu numai calendaristic. O sa primesti ceva ce iti tte va bucura si iti va aduce zambetul pe buze intreaga zi.

Rac

Cineva te avertizeaza cu privire la o persoana din echipa ta. La inceput nu crezi nimic, dar dupa o mica ancheta descoperi ca are dreptate si iei masuri pentru a evita eventuale neplaceri.

Leu

Lauzi victoria unui amic si reusita sa iti ofera o stare de bine, dar iti da si curaj pentru a pune in practica un proiect in care oamenii din jurul tau nu au prea multa incredere.

Fecioara

Oferi unei idei o noua interpretare si aceasta prinde contur imediat. Esti uimit de modul in care evolueaza lucrurile. Aproape ca regreti ca nu te-ai gandit de mai multa vreme la acest fapt.

Balanta

Te antrenezi intens pentru o activitate la care urmeaza sa iei parte. Esti entuziasmat de ceea ce o sa se intample. Familia iti este alaturi si te sustine in tot ce faci.

Scorpion

Pastrezi o traditie de familie, asa ca astazi o sa fii in centrul atentiei printre rude. Chiar si cele care nu se afla in orasul tau vin doar pentru a se intalni cu tine.

Sagetator

Iei masurile necesare pentru ca astazi nimeni sa nu te deranjeze cu vreo sarcina neplacuta. Dupa amiaza o sa iti inchizi telefonul pentru a te asigura ca planul tau va fi dus la bun sfarsit.

Capricorn

Testezi o metoda recomandata de un amic pentru a te relaxa. Esti incantat si ai putea petrece zile intregi in acest fel. Il "corupi" si pe partenerul de viata sa te insoteasca.

Varsator

Ajungi intr-un loc in care te incarci cu energie pozitiva. Aveai nevoie de o pauza si acum este un moment potrivit pentru cateva clipe destinate numai tie.

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Manifești un...
Horoscop zilnic. Luni, 22 aprilie. Zodia care va relua legătura cu o cunoștință veche
Horoscop zilnic. Luni, 22 aprilie. Zodia care va relua legătura cu o cunoștință veche
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: N-ar fi...
#horoscop 3 marite, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic martie, #horoscop zilnic 2016 , #horoscop zilnic