Horoscop: 3 noiembrie 2017

Vineri, 03 Noiembrie 2017, ora 06:58
6829 citiri
Horoscop: 3 noiembrie 2017
Foto: Arhiva Ziare.com

Scorpion

Din cand in cand este bine sa te alaturi "multimii" si asta inseamna familie. Nu te-ai mai intalnit de multa vreme cu cei dragi si vrei sa ii revezi.

Sagetator

Vrei sa atragi atentia cuiva si faci tot ceea ce poti pentru a iesi in evidenta. Tinzi sa exagerezi si sa ii deranjezi pe cei din jur. Fii putin mai cumpatat in comentarii.

Capricorn

Daca vrei sa primesti cadoul dorit, nu uita sa le spui celor din jur. Ei nu iti pot citi gandurile, asa ca trebuie sa comunici.

Varsator

Cei care te supara astazi trebuie sa se astepte la reactii vehemente, pentru ca esti foarte serios si nu ai chef de glume. Dai o multime de telefoane pentru a te asigura ca familia ta va fi prezenta acolo unde vrei.

Pesti

Esti pus in fata unei incercari dificile. Trebuie sa iei o decizie care ar putea sa iti aduca un castig financiar in viitor. Sfaturile unui prieten vin exact la timp.

Berbec

Vei fi foarte agil si o sa rezolvi rapid foarte multe treburi care te-au cam incurcat in ultima vreme. Esti foarte curios si o sa joci putin rolul unui detectiv in privinta unui prieten pe care il banuiesti ca iti ascunde ceva.

Taur

Ai in minte cateva proiecte de care vrei sa te ocupi, dar realitatea are planuri pentru tine si o sa faci cu totul si cu totul altceva fata de ceea ce ti-au propus de dimineata. Conversatiile cu cei de la munca vor duce la ceva concret abia inspre sfarsitul programului.

Gemeni

Iti indrepti atentia catre ceva menit sa iti imbunatateasca stilul de viata. Vei primi numeroase vesti in aceasta dupa-amiaza, iar unele te vor face sa iti schimbi planurile pentru perioada urmatoare.

Rac

Lucrezi cu bani in aceasta perioada. Semnezi niste contracte sau faci niste tranzactii, asa ca fii foarte atent. Apoi te poti indrepta catre activitati mai placute, precum petrecerea timpului cu prietenii sau partenerul de viata.

Leu

Evenimentele sociale te-ar putea aduce in compania unor oameni interesanti care impartasesc aceleasi idei si interese ca si tine. Va fi o experienta placuta. Poate chiar vei lua parte la anumite workshopuri.

Fecioara

Trebuie sa iti faci mai mult timp pentru tine. Sa stai singur si sa iti pui ordine in ganduri. La birou, primesti niste sarcini noi si foarte interesante.

Balanta

Te intalnesti cu multi prieteni in aceasta perioada. O sa inveti multe lucruri de la acestia. Ai nevoie sa asimilezi informatii de la aceste persoane.

Citeste si Horoscopul lunii noiembrie si Horoscopul anului 2017

Horoscop realizat de Zaza

Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Manifești un...
#horoscop 3 noiembrie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic noiembrie, #horoscop zilnic 2017 , #horoscop zilnic