Horoscop: 3 septembrie 2014

Miercuri, 03 Septembrie 2014, ora 07:14
3499 citiri
Horoscop: 3 septembrie 2014
Foto: Ziare.com

Fecioara

Ai foarte multa treaba, dar nu te poti mobiliza. Pana nu vei apela la miracolul unei cafele nu vei reusi sa te pui pe picioare.

Balanta

Astazi indraznesti sa faci ceva ce ai de gand de multa vreme. Familia si prietenii te-au incurajat, dar parca nu puteai sa pui in aplicare. Acum cateva zile ai primit un semn si visul tau este mai aproape de a deveni realitate.

Scorpion

Pluto iti ofera puterea si forta necesara de a termina cu bine aceasta zi. Vor fi cateva incercari si momente in care vei simti ca cedezi, dar te vei mentine pe pozitii.

Sagetator

Inca putin si se apropie data la care are loc un eveniment de care ai incercat sa scapi, dar nu ai putut. Partenerul de viata priveste cu umor totul si iti ofera cateva argumente datorita carora si tu vei fi mai optimist.

Capricorn

Ai renuntat de multa vreme sa cauti reteta fericirii, pentru ca stii exact cum trebuie sa procedezi pentru a fi multumit de viata ta. Problema ta este timpul liber.

Varsator

Esti putin nostalgic si iti amintesti de oameni dragi pe care nu i-ai vazut de multa vreme. In loc sa pierzi vremea mai bine le-ai face o vizita.

Pesti

Soarele ti-a pregatit o zi aparte. Se anunta multe evenimente si emotii, iar totul se datoreaza unor vesti primite de la mare distanta.

Berbec

Dimineata este minunata. Iti bei cafeaua in liniste, faci programul pentru orele urmatoare. Totusi, la amiaza se va schimba situatia, pentru ca intervine o sedinta neanuntata.

Taur

Vrei sa fii propriul sef si te gandesti la o afacere. Inainte de urmatorul pas gandeste-te si la banii pe care trebuie sa ii investesti. Altfel, pierzi timpul degeaba.

Gemeni

Ai gresit ceva si iti asumi faptele. Atitudinea ta este corecta si vei fi admirat ca nu ai incercat sa arunci vina pe altcineva. Situatia se va incheia mai bine decat daca nu ai fi facut acel lucru.

Rac

Chiar daca in ultimele zile ai fost putin aerian, acum iti revii. Esti lucid si faci fata cu brio sarcinilor zilnice. Ba chiar vei rezolva ceva in avans.

Leu

Nu renunta la o mare dorinta doar pentru ca intampini dificultati. Lupta pentru asta. Altfel, o sa regreti ca ai abandonat campul de lupta.

Horoscop realizat de Zaza

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si

interesante articole de pe Ziare.com.

Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Manifești un...
#horoscop 3 septembrie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic septembrie, #horoscop zilnic 2014 , #horoscop zilnic