Horoscop: 30 aprilie 2014

Miercuri, 30 Aprilie 2014, ora 07:20
3083 citiri
Horoscop: 30 aprilie 2014
Foto: Ziare.com

Taur

Te apuca uneori un dor nebun de locurile in care ai copilarit. Incepi imediat sa planifici o mica escapada pentru weekendul urmator.

Gemeni

Inca de la prima ora afli ca trebuie sa faci ceva foarte important la munca. Ai nevoie de liniste si de multa concentrare pentru a termina in timp util. Soarele te ajuta.

Rac

Esti pus in fata unei situatii ciudate. Doi prieteni se afla intr-un conflict si fiecare incearca sa te atraga de partea sa. Cel mai bine ar fi sa pastrezi distanta.

Leu

Abordezi cu responsabilitate subiectele care se dezbat astazi in cercul de prieteni. Dai dovada de maturitate, iar cei din jur inteleg ca se pot baza pe tine.

Fecioara

Luna te ajuta in luarea unor decizii de care depinde viitorul tau. Nu te lasa tras in nicio parte de cei care incearca sa te influenteze.

Balanta

Nu stai prea bine cu banii, asa ca nu te arunca la investitii financiare care te-ar putea costa in urmatoarele saptamani. Nu este cazul sa exagerezi.

Scorpion

Ai parte de multa actiune in aceste zile si rezisti doar avand parte de influenta lui Marte. O sa fii epuizat, insa gandul ca o sa te alegi cu o prima te incanta.

Sagetator

Nu te grabi cu raspunsurile oficiale daca nu ai la dispozitie toate datele. Cere ragaz cateva zile pana cand o sa fii 100% sigur ca stii tot ceea ce trebuie.

Capricorn

Ai atat de multa energie astazi, in asa fel incat ceilalti au impresia ca ai exagerat cu vitaminele. Incearca sa te linistesti putin inainte de sedinta, altfel o sa razi cand seful va anunta ceva important.

Varsator

Esti plin de idei bune astazi, iar cele mai multe se vor concretiza. Este semn ca ai luat in seama sfaturile primite de la o persoana care se pricepe foarte bine la ceea ce faci.

Pesti

Incerci sa iti alungi plictiseala cu o noua pasiune. Are legatura cu arta sau cultura. Important este ca o sa te simti foarte bine.

Berbec

Alergi toata ziua incercand sa rezolvi ceva la institutiile statului. Multe acte si ore pierdute la cozi. Nu va fi o zi excelenta pentru tine.

Horoscop realizat de Zaza

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si

interesante articole de pe Ziare.com.

Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Manifești un...
Horoscop zilnic. Luni, 22 aprilie. Zodia care va relua legătura cu o cunoștință veche
Horoscop zilnic. Luni, 22 aprilie. Zodia care va relua legătura cu o cunoștință veche
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: N-ar fi...
#horoscop 30 aprilie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic 2014, #horoscop zilnic aprilie , #horoscop zilnic