Horoscop: 30 august 2016

Marti, 30 August 2016, ora 11:07
3481 citiri
Horoscop: 30 august 2016
Foto: Arhiva Ziare.com

Fecioara

Ziua incepe bine si o sa se incheie si mai bine, pentru ca o sa primesti o veste care o sa te linisteasca. Seara e posibil sa pleci din oras sau sa primesti musafiri. Acestia vor veni cu un cadou.

Balanta

Ai intrat intr-o competitie si acum astepti cu sufletul la gura deznodamantul. Ai fost tentat sa te interesezi la cineva anume si sa afli rezultatul, dar pana la urma nu ai incalcat regulile jocului.

Scorpion

Luna te ajuta sa te adaptezi mult mai usor intr-o situatie noua sau neconfortabila la inceput. Nu stii cum sa te comporti si trebuie sa fii rabdator, mai ales daca esti insotit de oameni la fel de neexperimentati ca tine.

Sagetator

Nu renunta la lupta doar pentru ca intampini dificultati. Razboiul nu este nici pe departe terminat, asa ca nu te retrage. Consulta-te cu partenerul de viata si abordati totul din alt unghi.

Capricorn

Ai renuntat de multa vreme sa cauti reteta fericirii, pentru ca stii exact cum trebuie sa procedezi pentru a te declara multumit. Doar un mic aspect vrei sa il imbunatatesti si apoi te poti relaxa.

Varsator

Relatia personala trece la un alt nivel. Esti foarte conectat cu partenerul de viata si tocmai de aceea ii faci o propunere intersanta.

Pesti

Va fi o zi cu multe evenimente si emotii si asta pentru ca ai obtinut ceva ce iti doreai de multa vreme. O iesire la iarba verde cu prietenii sau o plimbare la lumina lunii cu partenerul este exact ce iti mai trebuie.

Berbec

Incearca sa te trezesti cat mai repede si sa incepi treaba, pentru a fi sigur ca nu vei intarzia la intalnirea stabilita seara cu prietenii. Altfel, acestia te vor penaliza, pentru ca nu este prima data cand ii faci sa te astepte.

Taur

Dai dovada de responsabilitate, iar Mercur te urmareste pas cu pas. Nu raspunzi cu rautate la rautati si nici nu te gandesti cum sa te razbuni pe cei care iti gresesc. Vei fi foarte pacifist.

Gemeni

Astrele prevad un mic conflict cu o ruda, dar trebuie sa iti tii nervii in frau. Partenerul de viata va fi punctul de sprijin si datorita lui o sa ajungi la un numitor comun cu persoana respectiva.

Rac

Doar stai si asculta ceea ce au cei din jur de spus si abia apoi ia o decizie. Astrele te vor ajuta sa iei hotararea buna pentru tine, dar si pentru echipa ta. Nu te grabi.

Leu

Cat este ziua de lunga alergi prin oras. O vei face cu drag, pentru ca vei rezolva ceva ce te priveste pe tine si pe familia ta, mai ales pe membrii mai tineri.

Horoscop realizat de Zaza

Horoscop zilnic. Marți, 19 martie. Zodia care ajunge într-o situație delicată din neatenție
Horoscop zilnic. Marți, 19 martie. Zodia care ajunge într-o situație delicată din neatenție
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Te asteapta...
Horoscop zilnic. Sâmbătă, 16 martie. Zodia care va primi o ofertă pentru care nu e încă pregătită
Horoscop zilnic. Sâmbătă, 16 martie. Zodia care va primi o ofertă pentru care nu e încă pregătită
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Inteligenta...
#horoscop 30 august, #horoscop zilnic, #Horoscop august, #horoscop 2016 , #horoscop zilnic