Horoscop: 30 decembrie 2015

Miercuri, 30 Decembrie 2015, ora 08:35
3473 citiri
Horoscop: 30 decembrie 2015
Foto: Ziare.com

Capricorn

Ai grija la gestionarea finantelor, pentru ca ai exagerat cu cheltuielile si vei goli portofelul inainte de termen. Esti foarte interesat de niste chestiuni sociale.

Varsator

Nu te astepta la mari schimbari in aceasta perioada. Abilitatile artistice te aduc in centrul atentiei.

Pesti

Faci un plan de atac pentru perioada inceputului noului an, dar nu uita sa incluzi si zilele libere pentru a nu te epuiza.

Berbec

Atmosfera de astazi este foarte romantica pentru nativii din zodia berbec. Emotiile au legatura directa cu actiunile tale, iar partenerul de viata va fi impresionat.

Taur

Nu lua decizii importante legate de educatie sau calatorii. Analizeaza bine datele pe care le detii inainte si abia apoi ofera un raspuns.

Gemeni

Daca iti urmezi instinctul, ai sanse sa castigi ceva. Trebuie sa fii atent si sa nu iei in seama rautatile celor din jur.

Rac

Abordezi cu si mai multa seriozitate sarcinile zilnice, iar colegii vor avea impresia ca esti suparat. Tu doar vrei sa termini cat mai repede.

Leu

Va fi o zi buna pentru cei care activeaza in domeniul artistic. Ceilalti au sanse sa li se mareasca veniturile, cel putin pentru urmatoarele luni.

Fecioara

Lenea pune stapanire pe tine si nu vrei sa faci nimic. Ajungi cu intarziere la birou, dar din fericire pentru tine si seful s-a trezit cu aceeasi stare si nu va realiza nimic din ceea ce se intampla. La sedinta bifezi o reusita.

Balanta

Penultima zi din an vine cu un bilant a ceea ce ai facut la birou. Este satisfacator, dar simti ca poti mai mult si iti setezi de acum obiective indraznete.

Scorpion

Vei fi protagonistul unei situatii amuzante astazi, demna de a fi povestita si nepotilor.

Sagetator

Iti maresti cercul de cunostinte, dar nu si de prieteni. Nu impartasesti aceleasi opinii cu oamenii pe care i-ai intalnit si vrei sa tai cat mai repede legatura cu ei.

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Sâmbătă, 20 aprilie. Zodia care se va bucura de mai mult timp cu familia
Horoscop zilnic. Sâmbătă, 20 aprilie. Zodia care se va bucura de mai mult timp cu familia
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Interesul pe...
Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va fi mare...
#horoscop 30 decembrie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic decembrie, #horoscop zilnic 2015 , #horoscop zilnic