Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Horoscop: 30 ianuarie 2014

Joi, 30 Ianuarie 2014, ora 07:00
3129 citiri
Horoscop: 30 ianuarie 2014
Foto: Ziare.com

Varsator

Fa-ti curaj si marturiseste ceea ce te macina. O sa te simti mult mai bine dupa ce o sa spui tot ceea ce ai pe suflet. Apoi, te poti concentra pe cu totul altceva.

Pesti

Te tulbura ceva ce are legatura cu o ruda, care vrea sa iti ascunda niste informatii. Nu te supara, pentru ca incearca sa te protejeze.

Berbec

Zambesti toata ziua. Ai o stare foarte buna. Acest lucru are legatura, in cea mai mare parte, cu viata profesionala. Vestile bune continua sa apara.

Taur

Te contrazici cu un coleg, iar mica disputa se va intinde pe cateva ore. Pana la urma, o sa realizezi ca nu ai dreptate, insa esti foarte orgolios si nu vrei sa recunosti.

Gemeni

Te lovesti de o problema pe care ti-a sesizat-o cineva acum cateva luni. Atunci nu i-ai dat importanta, dar acum esti nevoit. Muncesti incontinuu pentru a incheia totul inainte sa se agraveze.

Rac

Lupti pentru punctul de vedere si nu cedezi in fata celor care nu vor sa inteleaga ca pentru a reusi sa duceti la bun sfarsit un proiect trebuie sa faceti o schimbare. Simti ca cedezi, dar pana la urma o sa reusesti.

Leu

Luna isi face datoria si te influenteaza in ceea ce priveste afacerile sau unele activitati la care urmeaza sa participi. Depui mult efort, dar rezultatele te vor face sa te bucuri.

Fecioara

Marte te face sa iei decizii foarte bune care au legatura cu viata de familie. Unele rude au impresia ca nu te mai recunosc, dar intr-un sens bun.

Balanta

Descoperi o legatura interesanta intre tine si o persoana pe care abia ai cunoscut-o. O sa discutati ore in sir despre acest subiect.

Scorpion

Fii mai atent la ceea ce se intampla in jurul tau, pentru ca iti focalizezi atentia asupra altora si risti sa ratezi ceva important pentru partenerul de viata.

Sagetator

Vrei sa pleci undeva, dar vremea nu iti permite sa faci asta. Amana deplasarea macar pentru cateva zile, pentru a te asigura ca esti in siguranta.

Capricorn

Primesti niste bani pe care ii asteptai abia peste cateva luni. Te pui imediat pe treaba si ii investesti in ceva ce are legatura cu viitorul tau.

Horoscop realizat de Zaza

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si

interesante articole de pe Ziare.com.

Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va trebui să...
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
#horoscop zilnic, #horoscop zilnic ianuarie, #horoscop zilnic 2014, #horoscop zilnic ianuarie 2014 , #horoscop zilnic