Horoscop: 30 iulie 2014

Miercuri, 30 Iulie 2014, ora 07:31
3267 citiri
Horoscop: 30 iulie 2014
Foto: Ziare.com

Leu

Iti indrepti atentia catre unele lucruri materiale. Pana acum nu prea ai facut achizitii importante, dar acum schimbi foaia.

Fecioara

30 iulie este o zi buna pentru noi inceputuri. Ti se promit cateva chestii interesante, dar daca vrei sa nu ai probleme indreapta-ti atentia catre cele care chiar par posibile.

Balanta

Esti foarte sensibil astazi si ai impresia ca toata lumea are ceva cu tine. Ti-ar prinde bine o pauza, pentru ca esti epuizat. Luna te va ajuta sa revii la normal.

Scorpion

Intorci o favoare cuiva care te-a ajutat cand ai avut nevoie. Din aceasta cauza, il ignori pe partenerul de viata care va reactiona ca un copil rasfatat.

Sagetator

Intri intr-o perioada buna din punct de vedere sentimental. Atat tu, cat si sotul/sotia sunteti mai relaxati si sunteti mai atenti unul la nevoile celuilalt. Planeta iubirii isi face datoria.

Capricorn

Comunici excelent cu oamenii pe care ii cunosti de putin timp. Astfel de persoane iti redau increderea in cei care te inconjoara.

Varsator

Indeparteaza pentru moment gandurile care au legatura cu planurile facute pe termen lung si concentreaza-te pe ceea ce urmeaza acum.

Pesti

Ai o dorinta nebuna de a cheltui banii pe orice, indiferent ca iti trebuie sau nu lucrul respectiv. O sa iei si ceva de care o sa ai nevoie.

Berbec

Se anunta foarte multa armonie in jurul tau. Atat acasa, cat si la birou lucrurile se asaza in avantajul tau. Munca ta incepe sa isi arate roadele.

Taur

Fii tu insuti si lasa-i pe altii sa se preocupe de detalii. Doar asa te asiguri ca ziua se va termina cu bine si nu o sa intampini probleme.

Gemeni

Nu ai voie sa ramai singur. Esti foarte melancolic si orice moment petrecut doar cu tine insuti va adanci aceasta stare.

Rac

Multe discutii telefonice, emailuri si sedinte pentru a stabili bazele unui proiect la care tu tii foarte mult si vrei sa iasa perfect.

Horoscop realizat de Zaza

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si

interesante articole de pe Ziare.com.

Horoscop zilnic. Vineri, 26 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania persoanei iubite
Horoscop zilnic. Vineri, 26 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania persoanei iubite
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Ești cam...
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va trebui să...
#horoscop 30 iulie, #horoscop zilnic iulie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic 2014 , #horoscop zilnic