Horoscop: 30 iunie 2014

Luni, 30 Iunie 2014, ora 07:00
2776 citiri
Horoscop: 30 iunie 2014
Foto: Ziare.com

Rac

Ai abilitati de detectiv, iar astazi te comporti precum unul. Afli un mic detaliu si faci sapaturi pentru a afla cat mai multe.

Leu

Ai foarte multa treaba, pentru ca in ultimele zile nu te-ai ocupat de sarcinile zilnice. De asemenea, sunt sanse mari sa primesti in grija un alt proiect.

Fecioara

Nivelul energiei este foarte jos si ai nevoie de ceva energizant. O portie de fructe sau legume ti-ar prinde bine. Dupa-amiaza o sa semnezi niste acte importante.

Balanta

Participi la un eveniment unde trebuie sa dovedesti ca ai bun gust si rafinament. O sa primesti complimente, dar o sa si faci la randul tau. Venus te va ajuta.

Scorpion

Lasa mai mult de la tine cand vine vorba despre rudele mai in varsta. Este de inteles conflictul intre generatii, dar trebuie sa faci un mic efort acum ca sa iti fie bine mai tarziu.

Sagetator

Iti creezi o zona de siguranta si nu lasi pe nimeni sa intre in ea. Esti foarte vehement si ii pui la punct pe cei care ar putea sa te raneasca.

Capricorn

Daca te afli in mijlocul unei negocieri, nu te astepta la un rezultat astazi, pentru ca nu va veni, dar maine astrele sunt mult mai deschise si iti pregatesc ceva bun.

Varsator

Faci parte dintr-un sistem despre care ai impresia ca te nedreptateste si astazi esti pornit sa schimbi acest lucru si asta cat mai repede.

Pesti

Ia-ti liber dupa-amiaza si petrece cateva momente cu familia sau cu prietenii apropiati. De multa vreme ai uitat cum este sa te pierzi in discutii interminabile.

Berbec

Marte iti da foarte multa energie si o stare de bine cum nu ai mai experiementat de multa vreme. Bucura-te de ceea ce ti se intampla si anunta-ti si familia, pentru ca cei dragi merita sa imparta cu tine aceste momente.

Taur

Esti mai sportiv decat de obicei si petreci putin timp in aer liber. Te intalnesti cu oameni interesanti.

Gemeni

Te simti mai putin noroc ca de obicei. Daca ai impresia ca ceva nu este in regula, ghideaza-te dupa instinct si urmeaza acest curs.

Horoscop realizat de Zaza

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si

interesante articole de pe Ziare.com.

Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va trebui să...
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
#horoscop zilnic 30 iunie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic 2014, #horoscop zilnic iunie , #horoscop zilnic