Horoscop: 30 iunie 2015

Marti, 30 Iunie 2015, ora 07:26
3764 citiri
Horoscop: 30 iunie 2015
Foto: Ziare.com

Rac

Te implici intr-o activitate intelectuala care o sa te tina ocupat cel putin pana in jurul pranzului cand o sa fii salvat datorita unui telefon de la unul dintre sefi.

Leu

O persoana in uniforma o sa te ajute astazi intr-o problema care tine de birocratie. Este o zi norocoasa din acest punct de vedere. Seara o sa ai motive pentru a sarbatori.

Fecioara

Interactionezi cu oameni pe care ii consideri deosebiti si pe care ai vrut de multa vreme sa ii cunosti. Abia poti sa iti stapanesti emotiile si simti ca inima a ajuns in gat.

Balanta

Esti indragostit nebuneste de partenerul de viata si ai momente in care te comporti ca un adolescent, sunandu-l doar ca sa il anunti ca te gandesti la el. Incearca sa fii mai atent la locul de munca.

Scorpion

Astrele ti-au pregatit o surpriza financiara. Poti sa te gandesti de pe acum pe ce o sa iti dai banii primiti. Ai deja in gand cateva magazine pe care in ultima vreme le-ai ocolit.

Sagetator

Cazi de acord in privinta unui contract sau a unui proiect pe care urmeaza sa il incepi. Asteptai de multa vreme sa primesti unda verde si acum nu ramane decat sa te pui pe treaba.

Capricorn

Ai multe drumuri de facut, asa ca trezeste-te cat mai devreme, altfel o sa te intinzi pana tarziu in noapte. Daca cineva se ofera sa te ajute, nu refuza, pentru ca o sa iti prinda bine.

Varsator

Povestea unui prieten te pune pe ganduri si ai impresia ca trebuie urgent sa schimbi ceva in viata ta. Analizezi fiecare aspect si pui accentul pe ceea ce consideri o prioritate.

Pesti

Ai primit o multime de sfaturi cu privire la urmatorul pas firesc al relatiei tale, dar pana acum niciunul nu ti-a acaparat atentia. Totul se va schimba in aceste zile.

Berbec

Te gandesti serios sa iti schimbi locul de munca, dar in ultima clipa apare ceva la actuala slujba care iti atrage atentia si te razgandesti.

Taur

Pui bazele unei afaceri sau macar incepi sa faci planurile pentru o activitate menita sa iti creasca veniturile lunare. Esti entuziasmat.

Gemeni

Planeta iubirii te face mult mai relaxat si calm, semn ca lucrurile in relatie au inceput sa se imbunatateasca. Si la birou o sa se observe schimbarea de atitudine.

Horoscop realizat de Zaza

Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va trebui să...
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
#horoscop 30 iunie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic iunie, #horoscop zilnic 2015 , #horoscop zilnic