Horoscop: 30 iunie 2017

Vineri, 30 Iunie 2017, ora 06:32
6258 citiri
Horoscop: 30 iunie 2017
Foto: Arhiva Ziare.com

Rac

Participi la o intalnire interesanta, poate chiar o reuniune cu oameni pe care nu i-ai vazut de foarte mult timp. Unii dintre vechii prieteni iti pot deveni chiar asociati intr-o afacere. Onestitatea si farmecul tau or sa te aduca in centrul atentiei.

Leu

Trebuie sa iti hranesti relatia personala cu romantism, iar cele cu rudele cu timp petrecut impreuna. E momentul sa le acorzi celor dragi mai multa atentie si sa te reconectezi cu ei.

Fecioara

Socializeaza mai mult. Ultimele zile au fost infioratoare la locul de munca si prietenii aproape ca nu mai stiu nimic de tine. Ofera-ti cateva clipe in compania amicilor. O sa te umpli de energie pozitiva.

Balanta

Daca ceva nu iti place la cel drag, nu il respinge. Discuta sincer cu el despre motivul nemultumirii tale. Doar comunicand o sa puteti sa ramaneti acelasi cuplu solid asa cum va stiu toti.

Scorpion

Ia o pauza. Din cauza tuturor activitatilor in care esti implicat, psihicul si fizicul tau sunt pe punctul de a claca. Lasa totul asa cum este si respira. Asculta-ti organismul. Iti va spune ce sa faci in continuare.

Sagetator

Nu cunosti viitorul, asa ca nu mai incerca mereu sa faci planuri si calcule pentru tot ceea ce faci. Lasa viata sa te surprinda. Invata sa te bucuri mai mult de prezent si sa te gandesti mai putin la ziua urmatoare.

Capricorn

Esti coplesit de gestul deosebit facut de cineva drag. Stiai ca te respecta si te admira, dar nu credeai ca va face asa ceva. Practic, iti deschide un drum catre ceva ce intentionai sa faci de multa vreme.

Varsator

Acorda mai multa atentie la echilibrul dintre activitate, relaxare si placere. Fa ceea ce trebuie pentru a ajunge in punctul in care te simti perfect. Apoi bucura-te de ceea ce ai descoperit.

Pesti

Nimeni nu este perfect. Aminteste-ti asta de fiecare data cand esti convins ca ai mereu dreptate. Uneori trebuie sa faci un pas in spate si sa reanalizezi toate datele pentru a fi sigur ca nu te inseli. Si daca descoperi ca nu este cum crezi, recunoaste ca ai gresit. Cei din jur iti vor admira sinceritatea.

Berbec

Ai instinct de razboinic si pornesti o lupta pentru a dovedi ca dreptatea este de partea ta. Nu faci nici macar un mic pas inapoi, ci ramai ferm pe pozitie pentru a-ti duce planul la bun sfarsit.

Taur

Te simti zburdalnic astazi si esti pus pe sotii. Unele mici glume pot deranja niste persoane care nu au simtul umorului dezvoltat, asa ca ai grija cu cine si ce faci in ultima zi lucratoare a saptamanii.

Gemeni

Primesti un mesaj care contine toate informatiile de care aveai nevoie pentru a face urmatorul pas in privinta proiectului la care lucrezi. Te bucuri de relatii armonioase cu cei din familie.

Citeste si Horoscopul lunii iunie, si Horoscopul anului 2017

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Manifești un...
Horoscop zilnic. Luni, 22 aprilie. Zodia care va relua legătura cu o cunoștință veche
Horoscop zilnic. Luni, 22 aprilie. Zodia care va relua legătura cu o cunoștință veche
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: N-ar fi...
#horoscop 30 iunie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic iuni, #horoscop zilnic 2017 , #horoscop zilnic