Horoscop: 30 mai 2016

Luni, 30 Mai 2016, ora 07:35
4060 citiri
Horoscop: 30 mai 2016
Foto: Arhiva/Ziare.com

Gemeni

Esti in toane bune: fermecator, curtenitor, ba chiar usor aplecat spre flirt. Si talentul da pe dinafara. Te dovedesti creativ in domenii precum artele, designul sau estetica.

Rac

E o zi in care nu-ti doresti decat confort, pace si sa stai cuibarit in caminul tau. Acesta din urma te va preocupa in mod special, asa ca e posibil sa-i aduci cateva imbunatatiri din sfera esteticului. Vei da dovada de bunatate in relatia cu apropiatii, iar atmosfera de acasa va fi una calma si fericita.

Leu

Ai pe birou tot felul de proiecte care asteapta sa fie finalizate, asa ca se anunta o zi plina, cel putin pana la pranz. Unele lucruri sunt atat de urgente incat nu le poti amana nici macar cateva minute. Din fericire, esti eficient, rapid si reusesti sa te mobilizezi optim - nicio criza sau catastrofa nu te poate afecta.

Fecioara

Incepi saptamana cu niste cumparaturi: produse de infrumusetare, haine, poate un parfum. Poti chiar sa alegi un cadou sau sa-ti cumperi obiecte care sa-ti decoreze caminul.

Balanta

E o zi in care nu vrei sa-ti asumi responsabilitati, nu vrei sa pui deloc osul la treaba, nici macar in casa. Tot ce vrei e sa te aranjezi si sa-ti faci mici placeri. Daca planuiesti o schimbare de imagine, ai grija sa nu exagerezi. Tinzi sa cazi in aceasta capcana.

Scorpion

Ar trebui sa faci un efort ca sa imbunatatesti atmosfera acasa. Mare grija la felul in care comunici. Cum simti nevoia sa schimbi totul in casa, poate n-ar fi rau sa apelezi la sfaturile unui decorator avizat.

Sagetator

Prima parte a zilei este ideala pentru evenimente sociale. Ai o putere de convingere de zile mari si poti transmite cu claritate mesajele dorite. Poti chiar sa-i mobilizezi pe cei din jur pentru un scop comun. Se anunta o seara calma si lipsita de evenimente.

Capricorn

Nu e o zi tocmai buna. Simti ca ti s-au inecat toate corabiile. Adevarul e insa ca lucrurile nu stau asa de rau cum le vezi tu. Cu ajutorul cuiva, poti ajunge sa vezi lucrurile dintr-un cu totul alt unghi.

Varsator

Iti petreci ziua in compania preietenilor. Ai mare chef de viata si faci totul sa arati asta. Vei intalni oameni noi, vei face descoperiri si iti vei perfectiona o abilitate care iti va fi folositoare pe termen lung.

Pesti

Ai un chef nebun sa escaladezi muntii, sa mergi pana la capatul Pamantului, daca s-ar putea. Esti plin de pasiune in tot ce intreprinzi si nimic nu te intoarce din drum. Azi esti persoana pe care toata lumea o cauta, cu care toti vor sa socializeze.

Berbec

Evenimentele de azi ti se par covarsitoare. Respira adanc si accepta provocarea. Ai fi surprins cata lume vrea sa te ajute. Trebuie doar sa ceri ajutorul. Ii vei privi pe multi dintre ei cu alti ochi.

Taur

Recurgi azi la resursele de creativitate de care dispui. Vei reusi sa duci la final atat proiecte ce tin de latura practica, dar si unele din sfera artistica. Stelele te favorizeaza, asa ca profita din plin.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Energia...
Horoscop zilnic. Miercuri, 17 aprilie. Zodia care va pleca într-o călătorie
Horoscop zilnic. Miercuri, 17 aprilie. Zodia care va pleca într-o călătorie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relațiile cu...
#horoscop 30 aprilie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic mai, #horoscop zilnic 2016 , #horoscop zilnic