Horoscop: 30 martie 2012

Vineri, 30 Martie 2012, ora 07:06
3754 citiri
Horoscop: 30 martie 2012
Foto: Ziare.com

Berbec

Astazi nu prea te intereseaza ceea ce se intampla la locul de munca pentru ca te concentrezi asupra unei intalniri cu o persoana draga pe care nu ai vazut-o de mult timp. Va fi momentul tau de relaxare.

Taur

O zi buna pentru tine reprezinta una in care stai foarte mult timp cu familia. Vineri este una dintre acestea. Daca ai copii, ar fi bine sa le acorzi mai multa atentie.

Gemeni

Ai luat o decizie gresita si abia acum, cand este prea tarziu, realizezi ce ai facut. Oricat de mult ai vrea sa schimbi ceva, nu va fi posibil pentru ca deja actele sunt semnate. Doar pe cale legala poti schimba ceva.

Rac

Arata mai multa compasiune fata de cei din jur. Ai fost atat de ocupat in ultimele zile, incat ai ignorat nevoile apropiatilor. Indreapta-ti privirea catre ei si o sa iti dai seama imediat de ceea ce ai nevoie.

Leu

Slujba te solicita la maximum. Vei ajunge acasa epuizat, fara sa fii capabil sa faci nimic altceva in afara de o baie. Degeaba suna telefonul pentru ca il ignori total.

Fecioara

Persoanele mai tinere din cercul de prieteni sunt puse pe glume si pun la cale o farsa. Initial te panichezi si ai o reactie cel putin ciudata, insa in momentul in care intelegi despre ce este vorba te calmezi.

Balanta

O zi plina de drumuri. Vei avea mult de umblat pentru a clarifica o incurcatura creata de un cunoscut. Pe de-o parte te simti ca un salvator, insa sunt si momente in care te enervezi pentru ca se apeleaza la tine doar la nevoie.

Scorpion

Ii manipulezi pe cei din jur si ii convingi sa execute ceva ce ii pui tu. Par hipnotizati de tine si nu iti ies din cuvant. Te uimeste reactia lor, dar nu pui prea multe intrebari pentru ca iti convine acest comportament.

Sagetator

Gesturile din ultima perioada facute pentru partenerul de viata da un nou aer relatiei. Mult romantism, pasiune si momente pline de iubire. Asa o sa arate pentru tine ultima zi lucratoare a saptamanii.

Capricorn

Vrei sa achizitionezi ceva, insa ai nevoie de aprobarea unui individ care se lasa cam greu convins. Dupa cateva ore de rugaminti si argumente puternice, o sa reusesti.

Varsator

Nu te lasi intimidat de cineva care vrea sa para mult mai puternic decat este. Doua doua cuvinte ii adresezi si il pui la punct. O sa capeti respectul celorlalti.

Pesti

Te simti folosit. Suspectezi ca cineva are intentii ascunse si de aceea pare mult prea dragut cu tine. Dupa ce cercetezi mai bine subiectul, vei stabili ceea ce urmeaza sa infaptuiesti.

Horoscop realizat de Zaza

Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va trebui să...
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
#horoscop zilnic, #horoscop zilnic zodii horoscop zilnic 2012, #horoscop zilnic martie , #horoscop zilnic