Horoscop: 30 martie 2015

Luni, 30 Martie 2015, ora 06:43
3869 citiri
Horoscop: 30 martie 2015
Foto: Ziare.com

Berbec

Ai adormit foarte tarziu cu o noapte in urma si luni dimineata abia te ridici din pat. Esti foarte nervos, dar cand ajungi la birou te asteapta o veste excelenta.

Taur

Nu ai chef sa mergi direct acasa de la birou si te gandesti sa dai o raita prin magazine. O sa cumperi o multime de lucruri de care nu ai nevoie, dar terapia functioneaza, pentru ca te simti mult mai bine.

Gemeni

Uiti de un eveniment important pentru un prieten si acesta nu o sa ierte usor greseala ta. Va trebui sa gasesti o solutie prin care sa iti ceri scuze. Poate chiar un cadou.

Rac

O noua saptamana plina de activitati care mai de care mai ciudate. Acum esti la o intalnire de afaceri si in cateva momente ajungi pe un camp sau la o ferma. Domeniul in care lucrezi este destul de solicitant si antrenant.

Leu

Nu te indoi de norocul tau, dar nici nu te lasa numai pe mana destinului. Exista o vorba, cum iti asterni asa dormi, si ar fi bine sa tii cont de ea.

Fecioara

Te concentrezi pe ceva ce tine de familie si de locuinta si lasi pe locul doi lucrurile de la birou. Ar fi bine, chiar sa iti iei concediu in perioada urmatoare.

Balanta

Nu te baza pe tot ce ai invatat pana acum, pentru ca trebuie sa te ghidezi pe instinct de data aceasta. O sa fie o zi palpitanta, mai ales la birou.

Scorpion

Ar fi bine sa te gandesti sa incepi un regim alimentar serios, pentru ca in ultima vreme ai exagerat cu totul. Asta nu inseamna ca trebuie sa te infometezi, ci sa fii moderat.

Sagetator

Dragostea pentru familie este mai mare ca niciodata si vrei sa stai mai multa vreme cu cei dragi. Acestia ti-au simtit lipsa in ultima perioada si a venit momentul sa ii rasplatesti pentru rabdare.

Capricorn

Ti-ai pus o masca si pozezi intr-un om puternic pe care nu il afecteaza nimic. Totusi, in interior ai ramas acelasi, vrei doar sa ii indepartezi pe cei care ar putea sa iti faca rau.

Varsator

Conjuctura astrala favorizeaza gesturile romantice si relatia personala. Te simti foarte bine in compania celui drag si nici nu vrei sa pleci la munca.

Pesti

Schimbarile ce vor avea loc astazi o sa te influenteze destul de mult. Trebuie sa te concentrezi pe ceea ce este esential si sa nu pierzi timpul cu detalii lisite de importanta.

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Energia...
Horoscop zilnic. Miercuri, 17 aprilie. Zodia care va pleca într-o călătorie
Horoscop zilnic. Miercuri, 17 aprilie. Zodia care va pleca într-o călătorie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relațiile cu...
#horoscop 30 martie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic martie, #horoscop zilnic 2015 , #horoscop zilnic