Horoscop: 30 noiembrie 2010

Marti, 30 Noiembrie 2010, ora 07:43
2542 citiri
Horoscop: 30 noiembrie 2010
Foto: Ziare.com

Sagetator

Nu ar strica ca astazi sa ai mai multa grija la ceea ce consumi si sa stai departe de grasimi. Ar fi indicat sa incerci sa faci mai mult sport si o sa observi ca o sa te simti mai bine. Tot marti familia va dori sa petreaca mai mult timp in compania ta, insa va trebui sa refuzi oferta din cauza slubei, care te va solicita foarte mult.

Capricorn

O sa intampini o problema, insa din cauza ta pentru ca nu ai vrut sa faci la timp ceva ce trebuia pentru locul de munca. Din fericire, vei reusi sa treci peste toate problemele foarte repede si ziua se va sfarsit intr-un mod placut.

Varsator

Ai de facut ceva foarte important astazi, insa nu prea ai suficient timp la dispozitie si intri in criza de timp. Ar fi bine ca inca de dimineata sa te asiguri ca termini toata treaba la locul de munca pentru a fi sigur ca vei ajunge la timp unde ai nevoie.

Pesti

Nu stai foarte bine din punct de vedere financiar, insa asta nu te impiedica sa faci cumparaturi. Problema o sa apara peste cateva zile cand o sa realizezi ca nu o sa ai bani pentru plata unor facturi.

Berbec

Ai promis cuiva un ajutor financiar, insa acum realizezi ca nu ai cum sa faci acest lucru deoarece ai ramas si tu fara bani. Nu ai ce face, insa iti pare rau de situatia creata si incerci sa faci tot ce poti pentru a-l ajuta pe cel ce are nevoie.

Taur

Nu lasa sarcinile de la locul de munca sa iti afecteze viata personala si incearca sa discuti cat mai mult cu partenerul de viata si sa faceti cat mai multe lucruri impreuna pentru a nu lasa monotonia sa intervina in relatia voastra.

Gemeni

Te bucuri foarte mult sa auzi ca un apropiat de-al tau a reusit sa isi schimbe locul de munca si ca obtine un venit mult mai bun, insa asta te face sa simti ca ceva este in neregula cu slujba ta si parca ai vrea sa schimbi ceva.

Rac

Nu te poti plange ca nu ai parte de o zi buna astazi. Si la locul de munca si acasa o sa ai parte de discutii constructive si esti sigur pe ceea ce trebuie sa faci in continuare pentru ca lucurile sa mearga din ce in ce mai bine.

Leu

Astazi o sa ai parte de multe activitati si la sfarsitul zilei o sa te simti fara puteri, insa tot efortul va merita pentru ca vei petrece timp de calitate alaturi de prieteni sau familie.

Fecioara

Partenerul de viata nu prea intelege in ce situatie de afli la locul de munca si insista ca trebuie sa petreci mai mult timp in compania sa. Cel mai bine ar fi sa vorbesti deschis si sa ii explici ca lucrurile nu sunt atat de usoare pe cat par si ca trebuie sa faci un sacrificiu pentru a putea merge mai departe cu locul de munca.

Balanta

Uita de problemele de la locul de munca si incearca sa petreci mai mult timp cu partenerul de viata. Nu ar strica sa va luati cateva zile libere pentru a face ceva ce va place sa faceti impreuna.

Scorpion

Persoanele agitate din jurul tau nu iti fac bine, asa ca incearca ca macar astazi sa nu stai in preajma lor, chiar daca o sa stai mai mult singur si te vei plictisi.

Horoscop realizat de Zaza

Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va trebui să...
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
#horoscop zilnic, #horoscop zilnic zodii, #horoscop zilnic 2010 , #horoscop zilnic