Horoscop: 30 noiembrie 2015

Luni, 30 Noiembrie 2015, ora 07:20
3017 citiri
Horoscop: 30 noiembrie 2015
Foto: Ziare.com

Sagetator

Este o zi perfecta pentru tine pe toate planurile. Primesti o veste extraordinara de la cineva aflat in alta tara. Te pregatesti pentru un mare eveniment care include multi oameni din familie.

Capricorn

Esti determinat sa pui punct unui capitol inceput acum cativa ani. Consideri ca ai pierdut prea multa vreme cu acest subiect si nu mai ai nici timp, nici nervii necesari.

Varsator

Nimic nu se compara cu bucuria pe care o simti tu astazi si totul se datoreaza familiei. Ai parte de o surpriza si nu vrei sa mai faci nimic, ci doar sa te bucuri de prezent.

Pesti

Intampini o problema de ordin financiar, dar esti constient de faptul ca ai provocat singur aceasta situatie cheltuind inutil banii pe lucruri de care nu aveai nevoie. Partenerul de viata te ajuta sa treci cu bine peste acest hop.

Berbec

Primesti multe oferte de colaborare si este foarte bine ca nu te grabesti sa stabilesti ceva inainte de a fi sigur ca toti cei implicati sunt de acord cu termenii.

Taur

Ai parte de conditii bune pentru a termina un proiect inainte de sedinta anuntata acum multa vreme. Te incadrezi perfect in timp si esti mandru de reusita ta.

Gemeni

Influenta pe care o ai asupra oamenilor din jurul tau te uimeste, dar in acelasi timp presupune si mai multa responsabilitate pentru a nu ajunge un exemplu negativ.

Rac

Te inarmezi cu multe argumente, pentru ca urmeaza sa sustii un discurs motivational. Ti-ai facut toate temele, dar tot ai emotii, chiar daca nu este prima data cand esti pus in fata unei astfel de situatii.

Leu

Nu permite emotiilor, mai ales celor negative, sa puna stapanire pe tine. Impune-ti sa te linistesti si sa iei lucrurile usor si in ordine, altfel vei fi epuizat inainte sa te apuci de munca.

Fecioara

Esti foarte ocupat astazi si te concentrezi pe lucruri pe care le-ai lasat mereu pe ultimul loc. Acum au devenit urgente. Acasa, urmeaza sa primesti musafiri. Seara o sa fii epuizat.

Balanta

Detii informatii foarte importante, dar alegi sa nu le folosesti, deoarece nu ti se par decente. Treci repede peste acest episod din viata ta. Pe viitor iti va fi recompensata alegerea.

Scorpion

Tot timpul cauti sa iti faci de lucru, chiar daca nu ai nimic in program, dar acum a venit vremea sa pui pe primul loc tehnicile de relaxare. Ti-ar prinde bine niste cursuri de yoga.

Horoscop realizat de Zaza

Horoscop zilnic. Vineri, 26 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania persoanei iubite
Horoscop zilnic. Vineri, 26 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania persoanei iubite
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Ești cam...
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va trebui să...
#horoscop 30 noiembrie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic 2015 , #horoscop zilnic