Horoscop: 30 noiembrie

Miercuri, 30 Noiembrie 2016, ora 09:29
6160 citiri
Horoscop: 30 noiembrie
Foto: Arhiva Ziare.com

Sagetator

Esti putin arogant cand te intalnesti cu o persoana pe care nu o placi foarte mult. Trebuie sa pastrezi niste limite pentru a nu intra intr-un conflict. Seara mergi in vizita la cineva drag din familie.

Capricorn

Primesti niste informatii care iti vor fi de ajutor abia la inceputul anului viitor. Esti multumit de ceea ce afli, dar parca tot ti-ai dori mai mult si incepi sa concepi un plan in acest sens.

Varsator

Iei parte la un experiment menit sa te relaxeze. Descoperi niste metode de care nu ai mai auzit si esti incantat de cum te simti. Vrei sa se repete cat mai repede o astfel de zi.

Pesti

Incepi un parteneriat sau macar pui bazele unei afaceri. Vei purta multe discutii in acest sens cu oameni care ti-ar putea deveni parteneri pe viitor.

Berbec

Iti convingi familia sa te insoteasca intr-o calatorie sau, macar, la cumparaturi. Unul dintre parinti se va simti foarte rasfatat.

Taur

Bifezi o mare reusita in plan profesional. Primesti un raspuns pe care il asteptati de multa vreme. Profiti de zilele libere urmatoare pentru a dezvolta un plan de atac.

Gemeni

Influentezi un prieten si il ajuti sa nu faca o greseala pe care sa o regrete mai tarziu. Dorind sa iti fie recunoscator, acesta iti ofera un cadou.

Rac

Nu esti intr-o forma excelenta din cauza unei probleme de sanatate, dar vrei sa ignori acest aspect si sa te bucuri de imprejurimile locului in care ai ajuns.

Leu

Primesti vesti bune despre starea de sanatate a unei rude. Acum te linistesti si te poti concentra pe ceva ce tine strict de viata ta. Seara iei cina cu familia sau prieteni foarte apropiati.

Fecioara

Planifici o mica excursie undeva in tara si pregatesti intens bagajul. Esti foarte incantat de ceea ce va urma in zilele libere.

Balanta

Nu reusesti sa iti faci ordine in ganduri. Ai o multime de idei privitoare la viata sentimentala si vrei sa le aplici cat mai repede. Si partenerul de viata vine cu o propunere pentru a va imbunatati relatia.

Scorpion

Intri intr-o noua etapa a relatiei sau a casniciei. Ai reusit sa elimini micile neintelegeri si atat tu, cat si cel drag parca abia v-ati indragostit.

Citeste si Horoscopul pentru 2016

Horoscop realizat de Zaza

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#horoscop 30 noiembrie, #horoscop zilnic noiembrie, #horoscop zilnic 2016 , #horoscop zilnic