Horoscop: 30 noiembrie 2017

Joi, 30 Noiembrie 2017, ora 07:02
4406 citiri
Horoscop: 30 noiembrie 2017
Foto: Arhiva Ziare.com

Sagetator

Te simti increzator si flacara interioara arde puternic. Iti vin o multime de idei pentru perioada care urmeaza, poate chiar o sa aiba legatura cu sfarsitul anului.

Capricorn

Incepi sa simti ca prinzi radacini in privinta unei relatii. Fa-ti timp pentru a finaliza toate sarcinile casnice, pentru ca te vei aglomera exact inainte sa primesti musafiri.

Varsator

O veste buna primita dimineata te face sa fii zambaret toata ziua. Este o placere pentru toti cei care se intalnesc cu tine.

Pesti

Ai strans multe informatii si acum incepi sa le selectezi si sa le pastrezi pe cele care iti sunt de ajutor. Iti lipseste curajul pentru a face ceva, dar pana la urma o sa gasesti forta necesara.

Berbec

Ai multa energie, dar nu prea o folosesti intr-un mod eficient. Pierzi timpul cu ceva ce e lipsit de importanta si o sa realizezi destul de tarziu. Apoi o sa poti sa te concentrezi si sa acorzi atentie anumitor chestiuni personale.

Taur

Te bucuri de conversatii interesante, impartasesti idei si opinii cu oameni cu care te intelegi foarte bine in ultima vreme. Nu va fi o zi productiva fizic, ci buna pentru planuri de viitor.

Gemeni

Nu esti in elementul tau in aceasta zi. Esti destul de timid si nu reusesti sa spargi o bariera ce apare intre tine si o persoana pe care abia o cunosti si cu care trebuie sa colaborezi. Seara o sa fii foarte inspirat si o sa faci ceva creativ.

Rac

Scoti la iveala niste adevaruri tinute ascunse in interior si care te vor ajuta sa intelegi anumite lucruri despre calea pe care e bine sa o urmezi.

Leu

Esti ispitit sa schimbi o directie, iar energiile tale se concentreaza in acest sens. Acorda-ti timp pentru a intelege ceea ce este mai important pentru tine si pastreaza asta in gand cand iei o decizie.

Fecioara

Daca ai avut probleme in relatii, acum poti clarifica lucrurile printr-o discutie lunga si sincera. Atat tu, cat si partenerul de viata incepeti sa invatati care sunt nevoile celuilalt si incepeti sa faceti mai multe unul pentru celalalt.

Balanta

E posibil sa apara un mic conflict in relatiile apropiate. Inainte sa faci reprosuri asigura-te ca nu esti tu cel care a gresit. Daca ai facut-o, asuma-ti si recunoaste.

Scorpion

Exprimarea si impartasirea sentimentelor vin mai usor decat pana acum. Ti se reintareste sentimentul de siguranta emotionala si renunti la globul de sticla in care te inchisesei.

Citeste si Horoscopul lunii noiembrie si Horoscopul anului 2017

Horoscop realizat de Zaza

Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va trebui să...
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
#horoscop 30 noiembrie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic noiembrie, #horoscop zilnic 2017 , #horoscop zilnic