Horoscop: 30 octombrie 2014

Joi, 30 Octombrie 2014, ora 07:25
3519 citiri
Horoscop: 30 octombrie 2014
Foto: Ziare.com

Scorpion

Cu greu reusesc cei din jur sa te multumeasca astazi. Ai pretentii foarte mari de la oameni care nu sunt asi in domeniul in care activeaza. Incearca sa fii uman pentru a nu ajunge un fel de sperietoare pentru cei care abia te cunosc.

Sagetator

Fugi in stanga si in dreapta pentru a rezolva ceva ce are legatura cu locul de munca. La amiaza o sa fii deja epuizat si nu o sa mai poti face nimic. Ceva mai bine o sa te simti seara datorita partenerului de viata.

Capricorn

Cu greu iti stapanesti emotiile, pentru ca vor atinge un nivel destul de ridicat astazi din cauza unor evenimente ce au legatura cu viata personala, in principal cu sotul/sotia.

Varsator

Este un moment propice pentru planurile de viitor. Daca urmeaza o nunta, botez sau macar o petrecere, acum este bine sa faci rezervarile necesare.

Pesti

Iti surade ideea unui prieten pentru petrecerea weekendului ce vine, dar apoi realizezi ca ai ceva de rezolvat in oras si toate planurile vor fi anulate. Dar tot exista o solutie de rezerva pe placul tau.

Berbec

Primesti un cadou pe care nu il consideri foarte interesant la inceput, dar apoi descoperi ca este extrem de folositor pentru a pastra ordinea acasa. Vei fi multumit de aceasta zi.

Taur

Cineva are o initiativa in care te implica. Chiar daca nu ti-a cerut acceptul, esti increzator in ceea ce urmeaza si deschis catre activitati noi. Nu uita de facturile neplatite.

Gemeni

Soarele iti pregateste o zi deosebita. Fii cu ochii in patru, pentru ca vei avea parte de o surpriza de proportii. Complici sunt cativa membri ai familiei si unii prieteni buni.

Rac

Cam multa tensiune in jurul tau si decizi sa mergi undeva pentru a te relaxa. Poti opta pentru un masaj sau pur si simplu mergi sa te plimbi prin parc.

Leu

Castigi respectul unor oameni, pentru ca le sari in ajutor atunci cand nu se asteptau. Astfel de persoane iti redau increderea in cei din jur si simti ca oricine are si o latura buna, chiar daca e prea bine ascunsa.

Fecioara

Comunici bine cu oamenii de la birou si impreuna o sa aveti parte de rezultate exceptionale. Important este sa nu va pierdeti concentrarea indiferent de ceea ce se intampla in jurul vostru.

Balanta

Te simti ignorat si o sa consideri ca este vina celui drag. O sa iti versi nervii pe el, dar apoi ajungi sa regreti, pentru ca realizezi ca este o perioada aglomerata la locul sau de munca, iar cand venea acasa avea nevoie de odihna.

Horoscop realizat de Zaza

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si

interesante articole de pe Ziare.com.

Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Manifești un...
#horoscop 30 octombrie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic octombrie, #horoscop zilnic 2014 , #horoscop zilnic