Horoscop: 30 octombrie 2017

Luni, 30 Octombrie 2017, ora 06:56
6549 citiri
Horoscop: 30 octombrie 2017
Foto: Arhiva Ziare.com

Scorpion

Esti foarte generos, dar ai grija cu cine imparti ceea ce ai. Cineva nu apreciaza ceea ce faci. Chiar si asa sa nu iti para rau, pentru ca ai facut-o cu inima deschisa, dar gandeste-te ca ai putea sa ajuti pe cineva care are mai multa nevoie.

Sagetator

Lasa deoparte asteptarile nerealiste si conecteaza-te cu realitata. Odata ce faci acest lucru o sa incepi sa te simti mult mai bine cu tine, cu viata ta si in compania oamenilor din jurul tau.

Capricorn

Ai nevoie de rabdare la locul de munca, pentru ca lucrurile bune nu se intampla de la o ora la alta. E nevoie de timp pentru a construi ceva solid, altfel risti sa se darame la prima adiere de vant.

Varsator

Cauta un loc linistit si stai acolo cateva ore. Inchide telefonul, laptopul, deconecteaza-te de la realitate si viseaza cu ochii deschisi la orice vrea inima.

Pesti

Esti confuz cu privire la ceva ce se intampla in viata ta. Ai nevoie de sfatul intelept al unui prieten, dar nici el nu te poate lumina. Decizia este in mainile tale.

Berbec

Te bucuri de glorie dupa ce ai muncit foarte mult la un proiect. Va fi o zi a laudelor si complimentelor. Dar noi provocari te asteapta, asa ca nu zabovi prea mult la povesti. Numarul norocos al zilei este 7.

Taur

Astrele isi indreapta atentia catre casa banilor, asa ca asteapta-te la o suma care te va ajuta sa iti rezolvi niste probleme aparute pe ultima suta de metri. Cauti o solutie noua pentru a imbunatati ceva ce ai inceput acum ceva timp.

Gemeni

Nu te vei plictisi deloc in prima zi a saptamanii. Vei avea foarte multe lucruri de facut si nu o sa simti cum trec orele. Seara te vei intalni cu oameni dragi.

Rac

Ai o atitudine filosofica in aceasta zi. Raspandesti din intelepciuna ta si o sa te simti foarte apreciat, mai ales cand oamenii vor sa afle cat mai multe de la tine.

Leu

Este o zi buna pentru activitati culturale. Sentimentul de neliniste din ultima vreme dispare ca prin minune si te bucuri de ceea ce se intampla in jurul tau.

Fecioara

Te lasi purtat de val si accepti propuneri pentru activitati pe care nu le-ai incercat niciodata. Iti asumi riscuri noi, simti ca traiesti cu adevarat.

Balanta

Ca si fecioarele, si tu esti deschis catre provocari noi si vei face ceva ce nu te caracterizeaza. Seara te vei ocupa de ceva ce tine de educatie sau dezvoltare.

Citeste si Horoscopul lunii octombrie si Horoscopul anului 2017

Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va trebui să...
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
#horoscop zilnic, #horoscop zilnic octombrie, #horoscop zilnic 2017 , #horoscop zilnic