Horoscop: 31 decembrie 2010

Vineri, 31 Decembrie 2010, ora 08:33
1998 citiri
Horoscop: 31 decembrie 2010
Foto: Ziare.com

Capricorn

Astazi nu prea o sa ai timp sa respiri din cauza pregatirilor pentru petrecerea de sfarsit de an, insa chiar ti-ai dori ca 2010 sa nu se termine sau macar ca anul urmator sa fie la fel de bun. Pe seara o sa ai chef de distractie, insa o sa te simti si cam obosit din cauza a tot ceea ce ai facut ziua.

Varsator

Ai mari emotii legate de evenimentul de seara, insa incerci sa te stapanesti si sa iti focalizezi atentia asupra a tot ceea ce ai de facut ziua. Pe la amiaza o sa ai parte de multe emotii din cauza ca ai uitat sa faci ceva foarte important. Din fericire, o sa reusesti sa rezolvi totul la timp.

Pesti

Nu prea ai chef de petrecere, insa asta este, trebuie sa faci ceea ce vor cei din jur astazi. Pe seara te va apuca melancolia si o sa te gandesti la tot ceea ce s-a intamplat in acest an in viata ta.

Berbec

Te cam enerveaza cineva din cercul de prieteni pentru ca incearca cu tot dinadinsul sa faca pe seful cu voi, insa dupa ce taci si asculti tot pui piciorul in prag si il pui la locul sau. Dupa acest mic incident ziua va decurge foarte bine si o sa ai parte de multa distractie.

Taur

Astrele prevad o zi nemaipomenita pentru tine. Vei avea toate motivele sa simti ca traiesti cu adevarat. Vei avea parte de o surpriza din partea unei persoane foarte dragi.

Gemeni

Astazi vor avea loc unele schimbari de planuri si nu prea esti incantat de acest lucru, insa o sa vezi ca pana la urma totul se va aranja in favoarea ta. Chiar si relatia de cuplu avanseaza pe placul tau.

Rac

Astazi o sa ai parte de toate conditiile necesare pentru a petrece mai mult timp in compania partenerului. Acest lucru va va apropia si mai mult si puteti discuta lucruri foarte importante.

Leu

Esti plin de energie si dupa cateva zile pline de agitatie esti fericit ca ai reusit sa te odihnesti si esti pregatit pentru evenimentul de seara. Dupa-amiaza o sa te ocupi de ultimele detalii pentru ca totul sa iasa ca la carte.

Fecioara

Astrele prevad o zi buna pentru tine, insa trebuie sa ai grija la ceea ce consumi pentru a nu avea probleme de sanatate exact la inceputul anului. In rest, ziua ta va fi una foarte buna.

Balanta

Chiar daca abia ai luat salariul realizezi ca nu prea iti ajung banii pentru tot ceea ce aveai de cumparat si nu prea esti multumit ca va trebui sa reduci din lista de cumparaturi, insa totul se va rezolva pentru ca o persoana careia i-ai imprumutat o suma de bani ii inapoiaza si in acest fel poti lua tot ceea ce vrei.

Scorpion

Simti ca se intampla ceva in jurul tau, insa nici macar prin gand nu iti trece ce ti se pregateste. Prietenii si familia pun la cale o surpriza si asta te va face sa incepi anul intr-un mod cu totul si cu totul special.

Sagetator

Oricat de multa treaba ai avea astazi aminteste-ti ca trebuie sa ajuti un prieten si nu ar fi frumos sa iti incalci promisiune. Pe seara vei fi foarte solicitat, insa eforturile tale vor fi rasplatite.

Horoscop realizat de Zaza

Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Manifești un...
#horoscop zilnic, #horoscop zilnic zodii, #horoscop zilnic 2010 , #horoscop zilnic