Horoscop: 31 martie 2015

Marti, 31 Martie 2015, ora 06:35
4466 citiri
Horoscop: 31 martie 2015
Foto: Ziare.com

Berbec

Din punct de vedere psihic stai mai bine ca oricand. Trebuie doar sa ai incredere in tine si sa duci totul mai departe exact in modul in care ai facut-o pana acum.

Taur

Lucrurile devin putin mai complicate daca nu esti sigur pe tine. Ai acceptat si urmat sfaturile unor oameni care nu iti cunosc cu adevarat situatia si de aceea ai ajuns in acest punct.

Gemeni

Este o zi perfecta pentru un nou inceput. Ai sters cu buretele neintelegerile cu cineva si acum discutati serios despre o noua posibila colaborare.

Rac

Conjunctura astrala te favorizeaza, dar doar daca nu te implici in mersul natural al lucrurilor. Daca o sa incerci sa faci ceva ce nu iti sta in caracter, totul s-ar putea schimba complet.

Leu

Inveti rapid si foarte bine sa faci ceva ce iti doreai de multa vreme. Este vorba despre un hobby, care te ajuta sa te relaxezi foarte mult.

Fecioara

Ai emotii mari, pentru ca urmeaza sa primesti raspunsul unei actiuni mai vechi. Simti ca inima ti-a ajuns in gat si nimic altceva nu iti poate acapara atentia.

Balanta

Daca esti fericit cu relatiile tale, nu incerca sa schimbi nimic. Oamenii nu inteleg ca nu este bine sa intervina acolo unde nu este cazul si tocmai de aceea ajung sa regrete.

Scorpion

Pui pe locul doi problemele personale si te ocupi de slujba, pentru ca ai ramas in urma cu cateva proiecte ale caror termene limita se apropie.

Sagetator

Descoperi o noua pasiune. Cineva iti recomanda acest lucru de mult timp, dar ai fost prea ocupat pentru a-i oferi atentie. Acum ai gasit cateva momente libere si profiti.

Capricorn

O ruda are nevoie de ajutorul tau si o sa fii nevoit sa i-l oferi, pentru ca si ea s-a oferit cand a fost randul tau. Ai grija ca o sa ramai in urma la locul de munca.

Varsator

Cu cat petreci mai mult timp cu o persoana cu atat iti dai mai mult seama ca este foarte interesanta si ca merita sa o pastrezi in preajma ta.

Pesti

In dorinta de a-ti imbunatati calitatea vietii iei niste decizii care vor aduce dupa ele cateva schimbari. Chiar si mobila din casa iti acapareaza atentia.

Horoscop realizat de Zaza

Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va trebui să...
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
#horoscop 30 martie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic 2015, #horoscop zilnic martie , #horoscop zilnic