Horoscop: 31 martie 2017

Vineri, 31 Martie 2017, ora 06:59
7467 citiri
Horoscop: 31 martie 2017
Foto: Arhiva Ziare.com

Berbec

Stai mai mult timp cu cineva foarte drag. Nu v-ati vazut de multa vreme si revederea trebuie sa fie deosebita. Ii pregatesti o surpriza pentru petrecerea serii.

Taur

Griji, griji, griji. Astazi vrei sa uiti de toate si sa profiti cateva ore de o metoda de relaxare pe care ai descoperit-o de curand.

Gemeni

Evita magazinele pentru ca esti tentat sa dai tot ceea ce ai in portofel si ai putea intampina probleme financiare mai tarziu.

Rac

Solutie pentru situatia in care te afli vine de unde nu te astepti. Cineva te ajuta sa pui bazele unui noi proiect. Esti gata de o noua aventura.

Leu

Acum ceva timp ai pierdut ceva si il gasesti. Acest mic detaliu iti va face ziua una deosebita, pentru ca acel lucru era ca un talisman pentru tine.

Fecioara

Te pregatesti intens pentru un eveniment care va avea loc in curand. Emotiile cresc de la un minut la altul si abia astepti sa vina momentul respectiv. Intreaga familie pare ca este in priza.

Balanta

Ai destul de multa forta pentru a face cu brio provocarilor de astazi, care nu vor fi putine. Recompensa primita te va face sa uiti de oboseala.

Scorpion

Afli ceva ce te pune pe ganduri. Ai nevoie de minute, chiar ore ca sa asimilezi toate aceste informatii noi. Daca este cazul, asigura-te ca ceea ce stii este adevarat. Nu risca sa fii indus in eroare.

Sagetator

Descoperi formula perfecta pentru ca aceasta zi sa ramana in amintirea celor dragi ca una deosebita. Activitatea la care vei lua parte cu familia va fi una foarte distractiva.

Capricorn

Achizitionezi ceva pentru casa sau incepi sa cauti. Urmeaza o perioada agitata, asa ca inarmeaza-te cu multa rabdare.

Varsator

Prietenii apropiati iti reproseaza ca in ultima vreme nu le-ai acordat destul de multa atentie. Ar fi cazul sa iesi cu ei in oras sau sa ii inviti pe la tine.

Pesti

Te-ai decis sa faci ordine in cercul de prieteni si sa ii indepartezi pe cei in care nu mai ai deplina incredere, dar si pe cei care transmit doar energie negativa.

Citeste si Horoscopul anului 2017

Horoscop realizat de Zaza

Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va trebui să...
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
#horoscop 31 martie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic martie, #horoscop zilnic 2017 , #horoscop zilnic