Horoscop: 31 octombrie 2014

Vineri, 31 Octombrie 2014, ora 07:37
3421 citiri
Horoscop: 31 octombrie 2014
Foto: Ziare.com

Scorpion

Esti dornic sa pleci de acasa. Nu ai stare nici macar la locul de munca si totul se intampla pentru ca in weekend ai programata o mica excursie si abia astepti sa ajungi la destinatie.

Sagetator

Relatia personala trece la un alt nivel pe care il asteptai de o buna vreme. Ai avut mare incredere in ceea ce simtiti tu si partenerul de viata si acum esti recompensat.

Capricorn

Ai de facut cateva cumparaturi, dar pana la urma o sa umpli un cos intreg, pentru ca nu poti sa te stapanesti cand te vezi printre rafturi. Profiti si de faptul ca ai luat salariul.

Varsator

La locul de munca se anunta mare agitatie din cauza unui eveniment care urmeaza sa aiba loc in curand. Nu o sa ai timp nici macar de o pauza de cafea.

Pesti

Opteaza pentru un stil de viata sanatos si evita grasimile. Nu pentru greutate trebuie sa iti faci griji, ci pentre alte probleme medicale. Incearca sa te menajezi mai mult.

Berbec

Gasesti sprijin exact in oamenii de la care nu te astepti, pe cand prietenii se scuza ca nu te pot ajuta. Nu-i nimic. Retii aceste momente si in clipele potrivite actionezi in consecinta.

Taur

Soarele are planuri mari pentru tauri, poate chiar cereri in casatorie sau schimbari de locuinte. Stai foarte bine din punct de vedere financiar, semn ca ai inceput sa culegi roadele unor proiecte mai vechi.

Gemeni

Se anuleaza intalnirea programata pentru amiaza si profiti de aceste clipe pentru a sta mai mult cu niste persoane dragi. Planeta iubirii te face mai atent la cel de langa tine.

Rac

Revii acasa dupa o lunga calatorie si nici nu vrei sa auzi de iesiri in oras sau musafiri. Dorinta iti va fi indeplinita si o sa te bucuri de cateva ore de liniste.

Leu

Traversezi o perioada nelinistita din cauza unor circumstante care nu tin de tine. Dupa ce rezolvi cateva dintre aceste aspecte rasufli usurat si te bucuri de o seara in sanul familiei.

Fecioara

Trebuie sa ajungi neaparat intr-un loc care se afla in celalalt capat al orasului. Esti intarziere, iar in ultima vreme asta a devenit un obicei. Incearca sa te mobilizezi.

Balanta

Legatura dintre tine si un prieten din copilarie este puternica, dar te-a deranjat ceva si acum ai anumite dubii referitoare la el. Lamureste totul inainte sa fie prea tarziu.

Horoscop realizat de Zaza

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si

interesante articole de pe Ziare.com.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Energia...
Horoscop zilnic. Miercuri, 17 aprilie. Zodia care va pleca într-o călătorie
Horoscop zilnic. Miercuri, 17 aprilie. Zodia care va pleca într-o călătorie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relațiile cu...
#horoscop 31 octombrie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic octombrie, #horoscop zilnic 2014 , #horoscop zilnic