Horoscop: 4 august 2011

Joi, 04 August 2011, ora 07:12
2351 citiri
Horoscop: 4 august 2011
Foto: Ziare.com

Leu

Dimineata vei avea foarte mult de lucru la serviciu. Vei fi foarte agitat si la pranz deja te simti epuizat. Incearca sa mai imparti si altora din ceea ce ai de facut pentru a nu ajunge sa clachezi.

Fecioara

Esti dispus sa faci un compromis pentru ca lucrurile sa mearga din ce in ce mai bine la job. Este adevarat ca ai fi preferat sa se intample altceva, insa nu ai cale de intors. Pana la urma sacrificiul va merita.

Balanta

Cineva a fost lipsit de respect la adresa ta si acum te gandesti cum sa il faci sa isi regrete atitudinea. In loc sa iti bati capul cu asa ceva, mai bine ai face ceva ca sa te simti tu mai bine.

Scorpion

Nu ignora semnalele care iti arata clar ca drumul pe care ai apucat-o nu este cel bun. Atunci cand vezi o groapa in fata nu incerca sa te pacalesti ca este mica si nu patesti nimic, ci ocoleste-o.

Sagetator

Astrele prevad o dimineata linistita pentru tine. Dupa-amiaza trebuie sa ai ceva mai multa grija la o ruda mai mica ca varsta pentru ca are nevoie de ajutorul tau.

Capricorn

Ai planuri mari pentru aceasta zi si nimic nu ti le poate da peste cap. Nu te mai agitata atat de mult pentru ca ii vei face si pe cei din jur sa se simta la fel si in aceste conditii o sa va pierdeti cu totii capul.

Varsator

Vestile primite de la cineva din familie te fac sa zambesti toata ziua. Poate fi vorba despre ceva ce are legatura cu situatia financiara si atunci se explica bucuria ta.

Pesti

Soarele iti va influenta intreaga zi si asta inseamna ca va fi una extraordinar de buna. O sa iti iasa totul exact asa cum ti-ai planuit si seara urmeaza o surpriza.

Berbec

Evita speculatiile financiare si fii foarte atent la tentatiile din jur. Daca tot nu este bine sa iesi la cumparaturi, fa ordine in casa sau chiar la birou.

Taur

Astazi o sa iei parte la ceva iesit din comun. Este posibil ca acest eveniment sa fie legat de locul de munca, posibil o promovare mult asteptata sau macar o prima.

Gemeni

O sa ai parte de o zi buna din punct de vedere profesional. Reusesti sa finalizezi ceva ce te facea foarte agitat in ultima perioada.

Rac

De partea financiara nu te poti plange, pentru ca primesti o suma de bani pe care o asteptai de ceva timp. Acum ca te vezi cu banii in mana nu da buzna in magazin sa ramai fara ei.

Horoscop realizat de Zaza

Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va trebui să...
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
#horoscop zilnic, #horoscop zilnic zodii, #horoscop zilnic august, #horoscop zilnic 2011 , #horoscop zilnic