Horoscop: 4 august 2015

Marti, 04 August 2015, ora 06:49
3671 citiri
Horoscop: 4 august 2015
Foto: Ziare.com

Leu

Ai impresia ca au intrat zilele in sac si ca nu mai apuci sa faci nimic din ceea ce ai pe lista. Agitatia aceasta este din cauza faptului ca ai inceput o multime de proiecte si te-ai aglomerat.

Fecioara

Delegi o mare parte dintre sarcini pentru a te asigura ca ajungi 100% la intalnirea programata. Altfel, o sa ii vezi latura furioasa...chiar foarte furioasa a partenerului de viata.

Balanta

Iti faci planuri de casatorie sau sa te muti in casa noua si esti cu nervii destul de intinsi. Incearca sa te relaxezi, pentru ca indiferent de varianta trebuie sa fie niste chestiuni care sa te bucure, nu un stres in plus.

Scorpion

Te intalnesti cu cineva pentru o colaborare. Ti-ar prinde bine niste bani in plus, dar esti foarte pretentios si ofertele nu se ridica la asteptarile tale. Vrei sa te mai gandesti pana sa oferi un raspuns final.

Sagetator

Nu lasa sa treaca pe langa tine o sansa aproape unica. Deschide bine ochii si fii atent la toate detaliile primite. Nu spune "nu" inainte sa fii sigur ca ceea ce ar urma nu te-ar avantaja.

Capricorn

Complotezi cu cineva pentru a-i face o surpriza celui drag. Stie ca lucrezi pana tarziu si nu banuieste ce il asteapta acasa. O sa fie sarbatoare in familie.

Varsator

Cat este ziua de lunga cauti un lucru pentru un prieten. Stii cat de mult isi doreste ceva anume si nu te lasi pana cand nu il gasesti chiar daca o sa iei la rand toate magazinele din oras.

Pesti

Chiar daca este a doua zi a saptamanii tu abia acum te dezmeticesti si reusesti sa iti programezi treburile. Esti foarte incantat de ceea ce urmeaza peste cateva zile.

Berbec

Nu se anunta nimic nou in afara de rutina zilnica. Ba chiar ajungi la concluzia ca este cam plictisitor programul din ultima vreme si dai cateva telefoane pentru ca in zilele urmatoare sa iesi la terasa sau la iarba verde.

Taur

Un secret iese la iveala si nu ai ce sa faci decat sa accepti si sa te conformezi. Vor fi cateva persoane deranjate ca afla ultimele, dar incerci sa le faci sa inteleaga ca situatia nu iti permitea sa spui mai multe detalii.

Gemeni

Primesti sustinere din partea cui nu te astepti si ramai fara cuvinte in fata gesturilor sale. Aproape ca lacrimezi cand vezi ca mai exista si speranta pentru ceea ce ai tu de gand sa faci.

Rac

Se rezolva o cerere legata de bani sau de niste acte. Esti foarte fericit si in drum spre casa cumperi tot ce trebuie pentru a sarbatori alaturi de cei dragi.

Horoscop realizat de Zaza

Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va trebui să...
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
#horoscop 4 august, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic august, #horoscop zilnic 2015 , #horoscop zilnic