Horoscop: 4 august 2016

Joi, 04 August 2016, ora 06:54
4277 citiri
Horoscop: 4 august 2016
Foto: Arhiva Ziare.com

Leu

Ti-e greu sa ai incredere in altii si ar fi bine sa te bazezi pe propriul instinct. Daca cineva nu iti inspira un sentiment de siguranta, nu continua mai departe alaturi de el/ea.

Fecioara

O sa ai parte de o mica disputa cu o ruda din cauza unor bani, dar o sa ajungeti rapid la un numitor comun. Simti o energie aparte, care te face sa visezi cu ochii deschisi, dar si sa incepi sa faci planuri.

Balanta

Ceea ce pare planul perfect pentru astazi ar putea sa nu fie cea mai buna alegere pentru maine. Asa ca grabeste-te acum sa rezolvi tot ceea ce ai in program.

Scorpion

Este atat de multa agitatie in jurul tau, incat iti doresti sa ai un covor magic si sa zbori printre nori pentru a scapa de tot. Sa nu uiti ca nu mereu lucrurile sunt ceea ce par si nu lua nicio decizie pana nu esti 100% convins de adevar.

Sagetator

O sa lucrezi in grup astazi. Alaturi de echipa o sa realizati un plan pentru urmatoarele luni. Vor fi ore in sir de munca, dar rezultatul o sa va ofere incredere pentru ceea ce vine.

Capricorn

Promisiunile unor oameni iti par mult prea exagerate. Consideri ca ai merita asta, dar nu crezi ca o sa se intample si esti foarte sceptic. Banuiesti pe cineva ca are un interes ascuns.

Varsator

Te indrepti cu pasi repezi catre o perioada mai putin agitata in viata ta si nu iti doresti altceva. Ai facut un bilant al ultimelor luni si esti foarte incantat. Acum astepti rasplata.

Pesti

Chiar daca lucrurile par prea frumoase pentru a fi adevarate, nu trebuie sa te gandesti la o pacaleala. Invata sa fii mai optimist, pentru ca doar asa o sa atragi chestiunile bune in viata ta.

Berbec

Viata te poarta intr-o zona necunoscuta astazi. Nu esti sigur pe ceea ce stii, dar nici nu esti foarte multumit de ceea ce afli. Va trebui sa accepti ajutorul cuiva care se ofera sa te calauzeasca.

Taur

Totul se intampla cu viteza luminii astazi. Ai o multime de treaba de facut si nu iti lipseste energia necesara. Pluto se ocupa si de forta fizica.

Gemeni

Nu te increde in promisiuni desarte. Oricat de mult ti-ai dori sa se intample ceva, bazeaza-te doar pe faptele concrete si pe ceea ce poti rezolva chiar tu.

Rac

Esti pe val in aceasta perioada. Bifezi reusita dupa reusita. Nu te lasa prins in mrejele unui succes de moment, ci incearca sa faci ceva care sa te avantajeze pe termen lung.

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Energia...
Horoscop zilnic. Miercuri, 17 aprilie. Zodia care va pleca într-o călătorie
Horoscop zilnic. Miercuri, 17 aprilie. Zodia care va pleca într-o călătorie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relațiile cu...
#horoscop 4 august, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic august, #horoscop zilnic 2016 , #horoscop zilnic