Horoscop: 4 iulie 2013

Joi, 04 Iulie 2013, ora 07:02
2360 citiri
Horoscop: 4 iulie 2013
Foto: Ziare.com

Rac

Fii mai deschis propunerilor pentru petrecerea timpului liber. Daca refuzi mereu, prietenii se vor satura sa te tot intrebe si vei petrece weekendul singur.

Leu

Ai planuri mari pentru zilele urmatoare. Nu accepti nicio sarcina in plus, tocmai pentru a te asigura ca totul este in regula.

Fecioara

Te deranjeaza cand cineva trece peste cuvantul tau, mai ales daca are legatura cu locul de munca. Se anunta nervi dimineata.

Balanta

Ai ajuns la concluzia ca nu merita nimeni sa te pui pe locul doi si sa ajuti pe cineva atat de mult incat sa renunti la ceva pentru tine.

Scorpion

Prea multe evenimente au loc in viata ta astazi si nu reusesti sa le faci fata. O sa fii epuizat seara, asa ca anuleaza daca mai ai ceva programat.

Sagetator

Datorita vremii vrei sa te plimbi ceva mai mult decat de obicei. Iti indrepti atentia catre un parc apropiat. O sa stai cateva ore acolo.

Capricorn

O ruda ti-a tot dat batai de cap pana acum, insa totul se schimba de astazi. Aceasta se transforma intr-un sprijin pentru tine.

Varsator

Cineva din trecut incearca sa intervina in treburile tale si te deranjeaza acest lucru, asa ca pui piciorul in prag. Prin aceasta miscare impui respect.

Pesti

Mare atentie la partea financiara. Nu iti controlezi bine finantele si ajungi sa te imprumuti inainte de jumatatea lunii.

Berbec

Nu este indicat sa crezi ceva ce auzi. De multe ori o informatie este gresita daca de la sursa a trecut pe la cateva persoane.

Taur

Membrii mai tineri ai familiei iti fac o surpriza. Ai observat ca planuiesc ceva, insa nu te asteptai la asta. Ramai fara cuvinte.

Gemeni

Esti obosit si nu te poti concentra. Daca ai ceva esential de realizat, ia o pauza de cateva minute sau chiar ore ca sa te linistesti, insa ramai peste program ca sa recuperezi.

Horoscop realizat de Zaza

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Horoscop zilnic. Vineri, 26 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania persoanei iubite
Horoscop zilnic. Vineri, 26 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania persoanei iubite
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Ești cam...
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va trebui să...
#horoscop zilnic, #horoscop zilnic 2013, #horoscop zilnic iulie, #horoscop zilnic iulie 2013 , #horoscop zilnic