Horoscop: 4 iulie 2017

Marti, 04 Iulie 2017, ora 07:43
9102 citiri
Horoscop: 4 iulie 2017
Foto: Arhiva Ziare.com

Rac

Latura ta filantropica o sa te faca sa ajuti numeroase persoane care au nevoie. Acestea iti vor fi foarte recunoscatoare, iar gestul uneia te va impresiona foarte mult.

Leu

Esti o persoana foarte optimista si scoti la iveala partea sensibila a unei persoane despre care multi oameni nu au o impresie prea buna. Cineva iti va cere un sfat foarte important pentru el, asa ca ai grija ce si cum spui.

Fecioara

Esti mandru de ceea ce realizezi si chiar trebuie sa fii pentru ca nu e ceva nesemnificativ. Totusi, nu exagera cu lauda de sine. Seara rezerv-o pentru odihna si relaxare, pentru ca o sa ai nevoie.

Balanta

Trebuie sa duci multe negocieri pentru a ajunge intr-un punct in care iti doresti de multa vreme. O sa ai parte de multa activitate, nu doar fizica, ci si psihica.

Scorpion

Atmosfera de acasa va fi una de vis si asta se datoreaza unui prieten care iti face o vizita surpriza. Esti foarte emotionat si te temi sa nu te balbai atunci cand o sa incerci sa spui ceva.

Sagetator

Pluto iti da puterea de a face fata unei provocari de care te temeai destul de mult. Practic, vei fi impins de la spate la inceput, dar apoi prinzi curaj si faci ceea ce trebuie.

Capricorn

Esti foarte spontan si amuzant, ceea ce face din tine cea mai cautata persoana la locul de munca, dar si printre prieteni. Nu iti ajunge timpul pentru a onora toate invitatiile pe care le primesti.

Varsator

Faci ceva ce va inclina balanta in favoarea ta in privinta relatiei cu partenerul de viata. Il impresionezi astfel incat va ramane fara cuvinte in fata gestului tau.

Pesti

Marte iti ofera o energie demna de invidiat, iar planeta iubirii creeaza atmosfera perfecta pentru o seara petrecuta doar in compania celui drag. Se prefigureaza un castig material la orizont.

Berbec

Petrece mai mult timp singur, pentru ca trebuie sa iti faci ordine in ganduri si sentimente. Trebuie sa inchizi niste capitole care te impiedica sa mergi inainte. Vei cunoaste o persoana care te va duce in locuri in care iti doreai sa ajungi.

Taur

Te-ai hotarat sa faci niste schimbari in viata ta menite sa iti aduca linistea, dar si pentru a rezolva niste chestiuni legate de sanatate. Ai observat ca nu esti indistructibil si este cazul sa iei masuri.

Gemeni

Profita de faptul ca multi colegi sunt in concediu si ocupa-te de sarcinile pentru care ai nevoie de liniste, pentru a te concentra. Cineva va incerca sa profite si sa te faca sa rezolvi ceva in locul sau.

Citeste si Horoscopul lunii iulie, dar si Horoscopul anului 2017

Horoscop realizat de Zaza

Ultimul mesaj al lui Piedone despre posibila retragere din cursa pentru Capitală: ”Îi las pe contracandidaţi să facă campanie când cerurile sunt deschise”
Ultimul mesaj al lui Piedone despre posibila retragere din cursa pentru Capitală: ”Îi las pe contracandidaţi să facă campanie când cerurile sunt deschise”
Cristian Popescu Piedone a anunțat joi, 25 aprilie, că rămâne în cursa pentru Primăria Bucureștiului, în ciuda tuturor zvonurilor. "Haideţi să închidem odată... Retragere, mesaje,...
Orban acuză Biroul Electoral Central că favorizează alianța PSD-PNL: ”Le-a dat voie să desfacă alianţa împotriva firii”
Orban acuză Biroul Electoral Central că favorizează alianța PSD-PNL: ”Le-a dat voie să desfacă alianţa împotriva firii”
Liderul Forţa Dreptei, Ludovic Orban, a acuzat joi, 25 aprilie, Biroul Electoral Central că ar fi modificat „în mod ilegal” o hotărâre de guvern şi că instituţia ar fi...
#horoscop 4 iulie, #horoscop zilnic iulie, #horoscop zilnic 2017 , #horoscop zilnic