Horoscop: 4 iunie 2012

Luni, 04 Iunie 2012, ora 08:21
2908 citiri
Horoscop: 4 iunie 2012
Foto: Ziare.com

Gemeni

O sa ai parte de o provocare astazi legat de locul de munca. Primesti ceva de facut, insa esti constient de faptul ca nu o sa te poti descurca singur, ci ai nevoie de ajutor, dar nu vrei sa apelezi la nimeni. Daca nu o vei face, in mod sigur o sa ai parte de probleme.

Rac

Trebuie sa predai ceva inca de saptamana trecuta, insa treburile tot vin si timpul nu este de ajuns. Acum esti in criza de timp si ca sa faci fata ai nevoie de multa energie. O cafea ar merge bine inca de la prima ora.

Leu

Casa banilor va fi in centru astazi, pentru ca esti hotarat sa faci o investitie ce se va dovedi ideala. Pacat ca rezultatele se vor observa abia peste cateva luni. Merita oricum efortul.

Fecioara

Acum cateva luni ti s-a cerut sa rezolvi un conflict izbucnit intre doi colegi. Atunci ai manevrat bine situatia, insa acum esti tu cel in cauza si nimeni nu vrea sa calmeze atmosfera. Pana la urma se va rezolva tot.

Balanta

Ziua buna se cunoaste de dimineata. Asta se intampla si in cazul tau. De cum iesi din casa ai senzatia ca norocul este de partea ta. Asa va fi. O sa realizezi ceva unic.

Scorpion

Ai foarte multa treaba si fiecare minut de intarziere o sa te coste. Cel mai bine ar fi sa incepi ziua in forta inca de dimineata si asa te asiguri ca nu ti se poate reprosa nimic.

Sagetator

Fii mai atent la ceea ce se intampla in jurul tau pentru ca la un moment dat o sa realizezi ca in preajma ta au loc lucruri de care tu afli ultimul. Intrebi in stanga si in dreapta si pana la urma afli totul, pentru a fi informat si a nu fi prins pe picior gresit.

Capricorn

Incepi saptamana cu o pauza pe care crezi ca o meriti. Ai muncit in si in weekend, iar decizia ta de a te destinde putin este foarte buna.

Varsator

Uneori ai impresia ca ai pierdut legatura cu propria viata. Ar fi bine sa lasi putin munca deoparte si sa faci ceva frumos pentru propria persoana. Asa te asiguri ca nu vei fi parasit de toti apropiatii.

Pesti

Nu ai rabdare. Oamenii din jurul tau incearca sa iti explice ceva, insa tu nici nu vrei sa auzi. Asuma-ti acest lucru si nu te plange mai taziu daca o sa fii pus intr-o ipostaza neplacuta.

Berbec

Ai chef de duca si te intristeaza gandul ca abia in weekend o sa pleci. Simti ca astrele sunt impotriva ta si dai vina pe destin. Te calmezi in cateva ore si iti vezi de treaba.

Taur

Afacerile merg mai bine ca oricand. Dupa o perioada tensionata ai primit un ajutor care te-a facut sa iesi la liman cu totul. Concentreaza-te in continuare asupra a ceea ce faci pentru ca este bine.

Horoscop realizat de Zaza

Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va trebui să...
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
#horoscop zilnic, #horoscop zilnic iunie, #horoscop zilnic 2012, #horoscop zilnic zodii , #horoscop zilnic