Horoscop: 4 iunie 2013

Marti, 04 Iunie 2013, ora 07:01
2437 citiri
Horoscop: 4 iunie 2013
Foto: Ziare.com

Gemeni

Descoperi adevarata fata a unui amic. O sa ii cunosti o latura cam intunecata si ramai socat. Nu spune nimic acum, pentru ca lucrurile s-au intamplat de prea putin timp.

Rac

Nu iti convine ceva ce se discuta la birou. Consideri ca esti dezavantajat de masura aceasta si esti hotarat sa faci o miscare. Este ceva la care nu se astepta nimeni.

Leu

Se intampla ceva ce iti da mult curaj. Astrele sunt de partea ta, asa ca asteapta-te la ceva inedit in zilele ce urmeaza. Vor fi momente placute, dar obositoare.

Fecioara

Desi este abia a doua zi lucratoare a saptamanii tu te simti epuizat. Este posibil sa iti iei putin liber pentru a reusi sa iti revii.

Balanta

Daca nu iti pui ordine in viata, sa nu te miri atunci cand cei din jur spun ca au un scop precis, in timp ce tu pierzi timpul aiurea. Pune-ti gandurile pe hartie si apoi ia o decizie.

Scorpion

Ai impresia ca zilele sunt mult prea scurte pentru a face tot ceea ce aveai de gand. In aceste conditii esti nevoit sa ceri ajutorul cuiva. Aceasta parte ti se pare ingrozitoare, deorece orgoliul isi va spune cuvantul.

Sagetator

Esti foarte ambitios, insa astazi ar fi bine sa iti vezi interesul si sa nu incerci sa faci totul de unul singur. Accepta ajutorul venit din partea unui prieten.

Capricorn

Ai descoperit reteta succesului. Cel putin pentru ceea ce ai tu nevoie acum. Esti cu zambetul pe buze incontinuu si transmiti din energia ta pozitiva si celorlalti.

Varsator

Te concentrezi mai mult asupra carierei si asupra a ceea ce are legatura cu acest domeniu. Asta inseamna ca o sa iti cam ignori partenerul de viata. Vezi pana in ce punct faci asta.

Pesti

Bate fierul cat e cald. Ai aflat o informatie importanta si daca vrei sa ti se spuna mai multe, nu lasa timpul sa treaca. Insista acum.

Berbec

Primesti o a doua sansa. Profita de ea. Ai gresit ceva saptamana trecuta, insa superiorii au decis ca meriti sa o iei de la inceput. Cred ca ai multe de demonstrat. Nu ii face sa regrete.

Taur

Ziua incepe destul de bine si tot asa se va termina. Nu se va intampla nimic care sa te faca tresari. Te enerveaza banalitatea, dar mai bine gandeste-te ca altii si-ar dori atat de multa liniste.

Horoscop realizat de Zaza

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Manifești un...
Horoscop zilnic. Luni, 22 aprilie. Zodia care va relua legătura cu o cunoștință veche
Horoscop zilnic. Luni, 22 aprilie. Zodia care va relua legătura cu o cunoștință veche
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: N-ar fi...
#horoscop zilnic, #horoscop zilnic iunie, #horoscop zilnic zodii, #horoscop zilnic 2013, #horoscop zilnic 2013 iunie , #horoscop zilnic