Horoscop: 4 iunie 2014

Miercuri, 04 Iunie 2014, ora 07:21
3274 citiri
Horoscop: 4 iunie 2014
Foto: Ziare.com

Gemeni

A sosit momentul in care trebuie sa faci un bilant al proiectelor din ultimul an. Selecteaza-le pe cele care au avut rezultate bune si orienteaza-te catre acest trend.

Rac

Nu se anunta nimic notabil pana la sfarsitul zilei, insa pe seara se va intampla ceva ce iti va face tensiunea sa creasca. Daca iti pastrezi calmul, o sa fie bine.

Leu

In mainile tale sta soarta unui cunoscut, asa ca gandeste-te foarte bine cand spui ceva, pentru a nu incurca lucrurile. Un singur gand gresit te poate costa.

Fecioara

Ajungi fara sa vrei in mijlocul unui conflict. Trebuie sa te retragi cat mai repede daca vrei sa te asiguri ca nu intampini dificultati. Soarele o sa te ajute sa iesi cu bine din aceasta situatie.

Balanta

Trebuie sa te relaxezi mai mult si pentru asta e nevoie de o modificare in program. Nu te regasesti in domeniul in care activezi in prezent si este cazul sa te pui pe treaba.

Scorpion

Afli ceva ce o sa te faca sa te simti printre cei mai fericiti oameni. Nu ai stare si abia astepti sa pleci de la slujba. Daca ai de predat un raport, incearca sa te concentrezi.

Sagetator

Iti lipseste ceva pentru a te simti cu adevarat implinit, iar partenerul de viata manat de Luna o sa gaseasca solutia cea mai buna.

Capricorn

Prudenta este cuvantul care te caracterizeaza astazi. Ai multe idei si planuri, dar le iei rand pe rand pentru a nu te aglomera.

Varsator

Nu risca totul jucand o singura carte. Creeaza-ti ceva de rezerva pentru zile mai putin bune, pentru ca vei avea parte si de acestea.

Pesti

Iti pui in gand sa porti o discutie serioasa cu sotul/sotia. Te-a deranjat ceva in comportamentul sau si aceste lucruri nu iti dau pace.

Berbec

Faci echipa perfecta cu un coleg si impreuna o sa reusiti sa realizati ceva ce seful isi doreste de multa vreme. Nu ar fi exclus sa primesti niste bani in plus.

Taur

Faci planuri pentru vacanta sau pentru weekend. Esti dornic de aventura si de timp petrecut in aer liber si exact asta urmaresti sa primesti.

Horoscop realizat de Zaza

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si

interesante articole de pe Ziare.com.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va fi mare...
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Energia...
#horoscop 4 iunie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic iunie, #horoscop zilnic 2014 , #horoscop zilnic