Horoscop: 4 martie 2015

Miercuri, 04 Martie 2015, ora 07:28
3776 citiri
Horoscop: 4 martie 2015
Foto: Ziare.com

Pesti

Ai foarte multa treaba si nu este exclus sa ramai peste program la locul de munca. Incearca sa dai si altora din sarcinile tale, pentru ca te aglomerezi.

Berbec

Ai mare nevoie de sprijinul partenerelui de viata, iar acesta se conformeaza imediat. Nu ai de ce sa iti faci griji, pentru ca cel drag se ocupa de tot ceea ce trebuie.

Taur

Nu este exclus sa faci o deplasare in interes de munca si sa semnezi un contract foarte important pentru compania ta. Colegii vor vedea in tine un exemplu.

Gemeni

Esti foarte popular in randul persoanelor de sex opus si trebuie sa stii cum sa folosesti de acest avantaj. Nu intinde limita, pentru ca risti ca efectul sa fie exact opus.

Rac

Prietenii pun la cale o surpriza pentru zilele ce vin. Esti foarte ocupat si nu banuiesti nimic, ceea ce le usureaza munca celor dragi.

Leu

Unele divergente se rezolva si incepi sa culegi roadele unei munci depuse acum cateva luni. Esti pe drumul cel bun. Si discutiile cu familia evolueaza bine.

Fecioara

Fii foarte atent la banii pe care ii dai pe lucruri de care nu ai nevoie. Fa-ti o lista concreta cu cele necesare si nu te abate de la ea. Altfel, pana la sfarsitul lunii, o sa fii nevoit sa te imprumuti.

Balanta

Ai ocazia sa petreci mai mult timp cu cel drag, asa ca profita de aceste clipe. Arata-i cat de mult inseamna pentru tine, deoarece in ultima vreme ai uitat cat conteaza detaliile.

Scorpion

Esti foarte preocupat de cariera si in ultima vreme te comporti ca un robotel, doar pentru a te asigura ca locul tau este pus deoparte, cum se spune.

Sagetator

Primesti musafiri, dar nu toti cei care iti trec pragul casei iti plac. Pana la urma o sa petreci momente placute in compania tuturor.

Capricorn

Pentru unii nativi capricorni ziua vine cu o schimbare de look, in timp ce altii isi indreapta atentia catre modificari in locuinta.

Varsator

Nu esti obiectiv si ii dai dreptate unui om care iti este mai apropiat decat cel care spune adevarul. S-ar putea sa intampini probleme din cauza subiectivismului.

Horoscop realizat de Zaza

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si

interesante articole de pe Ziare.com.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va fi mare...
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Energia...
#horoscop zilnic 4 martie, #horoscop 4 martie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic 2015 , #horoscop zilnic