Horoscop: 4 martie 2016

Vineri, 04 Martie 2016, ora 06:45
4188 citiri
Horoscop: 4 martie 2016
Foto: Ziare.com

Pesti

Faci un compromis pentru a evita un conflict astazi. Nivelul romantismului va fi foarte ridicat in aceasta seara iar partenerul de viata va fi impresionat.

Berbec

Este timpul sa te concentrezi pe niste probleme de familie pe care le-ai lasat pe ultima suta de metri. Acum au devenit urgente si nu mai pot fi amanate deloc.

Taur

Afacerile de familie iti atrag atentia si se vor dovedi a fi mai importane decat orice altceva. Seara o sa mergi in vizita la un prieten drag pe care nu l-ai vazut de multa vreme.

Gemeni

Te afli intr-un impas. Este momentul sa schimbi modul in care interactionezi cu cei din jur, mai ales cu persoanele pe care le consideri adversare pentru o functie vizata.

Rac

Abordezi o problema personala intr-un alt mod. Ai incercat intr-un fel care iti era comod si lucrurile nu au evoluat intr-o maniera care iti placea. Acum schimbi ceva pentru a te asigura ca totul va fi cum vrei.

Leu

Un tovaras vechi de calatorii iti propune un itinerariu inedit si accepti fara sa stai pe ganduri. Imediat ce ajungi acasa incepi sa faci bagajele si sa te pregatesti de drum.

Fecioara

Ajungi la un acord cu cineva cu privire un proiect pentru care te lupti de multa vreme, in dorinta de a-l promova cat mai mult printre colaboratorii tai.

Balanta

Se anunta o schimbare din punct de vedere al carierei. Poate fi vorba despre o noua oportunitate de angajare sau despre o promovare la actuala slujba.

Scorpion

Intri intr-un mic necaz dimineata, dar salvarea ta vine de unde nu te astepti - un om pe care nu il considerai a fi foarte respectabil si care te face sa iti schimbi radical parerea despre el.

Sagetator

Succesul unui dialog purtat astazi consta in pastrarea calmului. Daca te enervezi si cedezi tentatiei de a spune direct ceea ce crezi, nu o sa se termine intr-o forma frumoasa.

Capricorn

Semnezi un contract sau macar esti informat ca este pe ultima suta de metri. Emotiile cresc si este posibil sa simti ca inima iti iese din piept.

Varsator

Soarele si planeta iubirii lucreaza impreuna pentru a-ti face ziua de neuitat. O sa se intample ceva demn de povestit nepotilor. Seara vei primi in vizita o persoana din familia partenerului de viata.

Horoscop realizat de Zaza

Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Manifești un...
Horoscop zilnic. Luni, 22 aprilie. Zodia care va relua legătura cu o cunoștință veche
Horoscop zilnic. Luni, 22 aprilie. Zodia care va relua legătura cu o cunoștință veche
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: N-ar fi...
#horoscop 4 martie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic martie, #horoscop zilnic 2016 , #horoscop zilnic