Horoscop: 4 noiembrie 2015

Miercuri, 04 Noiembrie 2015, ora 06:55
4343 citiri
Horoscop: 4 noiembrie 2015
Foto: Ziare.com

Scorpion

Astazi o sa ai parte de cateva momente tensionate, din cauza ca nu te intelegi cu partenerul de viata asupra unui lucru legat de locuinta. Trebuie sa lasi si tu de la tine.

Sagetator

Compania va fi una extrem de placuta, pentru ca vin multe persoane dragi in vizita. Ai un plan bine pus la punct pentru aceasta seara si vrei sa il respecti.

Capricorn

Ziua aceasta iti aduce o mare satisfactie pe plan personal, dar care o sa te ajute pe toate planurile. Poate fi vorba despre implinirea unei dorinte vechi.

Varsator

Ai muncit foarte mult in ultima vreme si te deranjeaza faptul ca rezultatele apar abia dupa cateva luni, dar se anunta ceva bun din punct de vedere financiar, asa ca ai rabdare.

Pesti

Sunt mari sanse sa primesti o vizita de la o persoana care are vesti legate de o mostenire. Esti foarte interesat de ceea ce o sa afli, dar ar fi bine sa nu te grabesti cu concluziile.

Berbec

Ti-ai facut multe planuri si trebuie sa le urmezi strict pentru a te asigura ca totul este in ordine. Altfel, risti ca ceva sa nu iasa asa cum te astepti.

Taur

Esti foarte agitat de cateva zile si faci multe drumuri pe la diverse institutii. Incearca sa fii putin mai calm, pentru ca transmiti aceasta stare si celor din jur.

Gemeni

Un amic iti cere o favoare care depaseste puterile tale, dar acesta nu intelege si se supara. Te deranjeaza faptul ca nu are incredere in tine si incerci sa ii explici situatia.

Rac

Planeta iubirii scoate la suprafata cele mai sincere sentimente si o sa faci o declaratie de dragoste, lucru care nu te caracterizeaza, de obicei preferand sa pastrezi secret ceea ce simti.

Leu

Dupa cateva zile de discutii, ajungi la aceeasi concluzie cu un partener de afaceri si sunteti gata de semnarea unor acte importante pentru viitorul tau profesional.

Fecioara

Mercur te face rational si atent la ceea ce se intampla in jurul tau, ceea ce inseamna ca nimic nu trece de ochiul tau vigilent si o sa descoperi niste greseli la birou.

Balanta

Ai uitat sa faci ceva si ar fi neplacut sa pierzi toata munca. Te salveaza un coleg, dar trebuie sa inveti ceva din asta si altadata sa nu lasi pe ultima suta de metri.

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Gabriela Firea a intrat în campanie electorală încă din prima zi de la nominalizare: „Acum avem o şansă în plus. Votul trebuie să fie util”
Gabriela Firea a intrat în campanie electorală încă din prima zi de la nominalizare: „Acum avem o şansă în plus. Votul trebuie să fie util”
Preşedintele PSD Bucureşti, Gabriela Firea, proaspăt desemnată candidatul social-democraților la Primăria Capitalei, și-a început deja discursurile de candidat, marți, 23 aprilie, la nici...
Ciolacu, dragoste cu năbădăi cu Firea. Uite catastrofa, nu mai e catastrofa
Ciolacu, dragoste cu năbădăi cu Firea. Uite catastrofa, nu mai e catastrofa
A ieșit domnul Marcel Ciolacu, premierul României și liderul PSD, la o conferință de presă alături de Gabriela Firea, să spună în fața tuturor cât este de deșteaptă și frumoasă,...
#horoscop 4 noiembrie, #horoscop zilnic noiembrie, #horoscop zilnic 2015 , #horoscop zilnic