Horoscop: 4 noiembrie

Vineri, 04 Noiembrie 2016, ora 07:42
6864 citiri
Horoscop: 4 noiembrie
Foto: Arhiva Ziare.com

Scorpion

Vrei sa schimbi principiile de viata ale cuiva si vei avea destul de mult de munca. Este vorba despre cineva foarte incapatanat si care crede ca Pamantul se invarte in jurul sau.

Sagetator

Oamenii din jurul tau inteleg cu greu directia spre care te indrepti. Nici nu iti pierzi timpul explicandu-le. Consideri ca este mult mai util pentru tine sa te concentrezi pe ceea ce ai de facut decat sa stai de vorba cu altcineva.

Capricorn

Ai dubii legate de programul din urmatoarele doua zile. Trebuie sa ajungi in foarte multe locuri. Ar fi excelent daca te-ai putea clona, insa, cum nu exista aceasta posibilitate va trebui sa te organizezi.

Varsator

Te temi de multa vreme de ceva. A venit momentul sa iti infrunti aceasta frica chiar daca nu ai nici cea mai mica idee despre rezultatul final.

Pesti

Ai o multime de numere in agenda si prieteni virtuali, dar in ultima vreme te-ai instrainat de adevaratii prieteni. Ar fi bine sa le dai semne de viata, pentru ca acestia simt ca i-ai abandonat.

Berbec

Ai impresia ca in ultima vreme te-ai miscat destul de incet si vrei sa urmezi o cura pentru a te repune pe picioare. Niste suplimente alimentare nu ti-ar strica.

Taur

Esti ca un magnet pentru vestile bune. Telefonul suna incontinuu si nici macar nu este ziua ta. La un moment dat o sa faci un pas in spate, pentru ca ai foarte multe informatii de asimilat si te simti pregatit.

Gemeni

Ai anumite dubii cu privire la viata sentimentala. Trebuie sa fii sincer cu partenerul de viata si sa ii spui direct ceea ce simti. Cel mai usor iti va fi daca o sa tii cont si de ceea ce s-a intamplat in trecut cand ai mai trecut prin astfel de situatii.

Rac

Intampini probleme in comunicarea cu cei dragi dar in acelasi timp te intelegi perfect cu oamenii pe care abia ii cunosti. Nu esti o persoana care sa insiste prea mult pe un subiect, dar cel care creeaza o atmosfera neplacuta acasa trebuie lamurit.

Leu

Putin egoism ti-ar prinde bine in aceasta perioada. Lasa-i pe altii pe locul doi si ocupa-te mai mult de propria persoana. Mergi si relaxeaza-te intr-un loc special pentru tine.

Fecioara

Ti se deschide o usa la care bateai de multa vreme. Pus in fata faptului implinit esti atat de emotionat, incat nici nu poti sa vorbesti. Aduna-te repede pentru ca nu trebuie sa lasi impresia ca esti nepregatit.

Balanta

Iti ascunzi emotiile si sentimentele de teama de a nu lasa o impresie gresita. Cineva observa asta si incearca sa te faca sa te relaxezi. Pana la urma o sa treci cu bine de testul de astazi.

Citeste si Horoscopul lunii noiembrie si Horoscopul pentru 2016

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va fi mare...
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Energia...
#horoscop 4 noiembrie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic noiembrie, #horoscop zilnic2016 , #horoscop zilnic