Horoscop: 4 octombrie 2017

Miercuri, 04 Octombrie 2017, ora 07:10
7625 citiri
Horoscop: 4 octombrie 2017
Foto: Arhiva Ziare.com

Balanta

Daca vrei sa iti surprinzi partenerul cu un cadou, gandeste-te bine la ceva ce sa il bucure doar pe el. Nu te indrepta catre ceva care sa-i usureze o sarcina, ci sa fie ceva pentru el personal. Astfel, ii demonstrezi si ca esti atent la detalii.

Scorpion

Iei parte la o activitate de grup, poate workshop sau festival. Intalnesti oameni total diferiti fata de cei apropiati si esti fascinat de ceea ce afli.

Sagetator

Un documentar sau o carte citita de curand lasa o amprenta asupra ta. Incepi sa te gandesti foarte atent la ceva ce trebuia facut de mai mult timp.

Capricorn

Lasa-te putin purtat de val si traieste la maxim aceste zile. Nu iti mai calcula fiecare pas, pentru ca risti sa ratezi oameni care pot ajunge sa fie foarte importanti in viitorul tau.

Varsator

Lasi impresia ca ascunzi ceva. Asa este, doar ca nu e vorba despre ceva atat de grav pe cum crede cineva din jurul tau. Mai bine esti singur cu familia si prietenii.

Pesti

Esti intr-o forma maxima. Ti s-a confirmat ceva ce sperai sa se intample si esti mai mult decat fericit. Impartaseste aceasta bucurie cu oamenii dragi de langa tine.

Berbec

Alege sarcini scurte de care vei scapa repede. Trebuie sa te asiguri ca seara o sa fii liber pentru a face ceva ce ai programat de multa vreme. Ai nevoie de o asemenea evadare si te vei umple de energie.

Taur

O problema de comunicare duce la discutii in contradictoriu, cel mai probabil cu partenerul de viata. Vor iesi la iveala frustrari ascunse adanc pana acum, dar va fi ca o eliberare.

Gemeni

Sunt mari sanse sa primesti vizite neasteptate. Parca prietenii s-au vorbit intre ei sa vina toti deodata la tine. Nu te plangi, pentru ca te vei distra in compania lor.

Rac

Cunosti noi oameni, poate vecini sau colegi de birou. Descoperi in ei niste persoane foarte interesante. De obicei, te imprietenesti greu cu cineva, dar ei au ceva aparte care te atrage.

Leu

Daca esti in cautarea unor posibilitati de a te dezvolta pe partea profesionala, acum incep sa apara oportunitati interesante. Nu ignora nicio informatie primita in aceasta perioada.

Fecioara

Pasiunea si romantismul pun stapanire pe tine in perioada urmatoare. Faci ceva deosebit pentru cel drag, un gest care il va impresiona si uimi, in acelasi timp, pentru ca nu este specific pentru tine.

Citeste si Horoscopul lunii octombrie si Horoscopul anului 2017

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va fi mare...
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Energia...
#horoscop 4 octombrie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic octombrie , #horoscop zilnic