Horoscop: 4 septembrie 2017

Luni, 04 Septembrie 2017, ora 06:28
5420 citiri
Horoscop: 4 septembrie 2017
Foto: Arhiva Ziare.com

Fecioara

Voiai de multa vreme sa ai o zi doar pentru tine, in care sa te rasfeti cum stii tu mai bine. Acum ai aceasta ocazie, profita de ea. Termina rapid treaba de la locul de munca si mergi direct acasa.

Balanta

Lansezi o provocare prietenilor. Vrei sa faci ceva pentru a intari grupul. Acestia vor fi foarte deschisi si o sa petreceti ore pline de voie buna.

Scorpion

Planeta iubirii te poarta pe un drum nou. O noua relatie sau un vechi partener te fac sa te simti foarte bine si sa iti schimbi planurile pentru perioada urmatoare.

Sagetator

Revine in prim plan o problema sentimentala mai veche, pe care nu ai rezolvat-o la timp. Partenerul de viata este cel care te va ajuta. Vei fi foarte emotionat.

Capricorn

Achita-ti datoriile mai vechi, indiferent sub ce forma sub ele. Nu lasa nimic neclarificat. Abia apoi poti sa te gandesti si la alte lucruri pe care trebuie sa le faci.

Varsator

Incerci sa amani ceva, dar pur si simplu te pacalesti singur. Cel mai bine ar fi sa iti infrunti orice teama. Planeta iubirii te ajuta sa gasesti cea mai buna solutie pentru situatia ta.

Pesti

Telefonul pe care o sa-l primesti dimineata o sa te faca sa-ti schimbi planurile. Te pregatesti pentru o petrecere sau o iesire in oras cu prietenii.

Berbec

Se simti blocat in probleme pe care le credeai rezolvate. Trebuie sa le rezolvi, altfel te vei lovi de ele cand o sa te simti excelent.

Taur

Te intalnesti cu un prieten care te va ajuta sa descoperi ceva mai putin cunoscut despre tine. Este vorba despre un moment de cotitura in viata ta. Daca il depasesti pe acesta, o sa fie totul bine de acum inainte.

Gemeni

Energia creativa de care dai parte astazi o sa te aduca intr-un punct foarte sensibil. Nu te implica in activitati suprasolicitante, pentru ca o sa te epuizezi.

Rac

Incepi treaba de la prima ora. Ai grija, pentru ca la un moment dat oboseala o sa-si spuna cuvantul. Ar fi bine sa mai delegi din sarcinile tale.

Leu

Se apropie termenul limita pentru un proiect si nu vrei sa il depasesti, pentru ca ti-ai propus ca arati ca cineva se insala. Astrele sunt de partea ta astazi.

Citeste si Horoscopul lunii septembrie si Horoscopul anului 2017

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Sâmbătă, 20 aprilie. Zodia care se va bucura de mai mult timp cu familia
Horoscop zilnic. Sâmbătă, 20 aprilie. Zodia care se va bucura de mai mult timp cu familia
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Interesul pe...
Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va fi mare...
#horoscop zilnic, #horoscop 4 septembrie , #horoscop zilnic