Horoscop, 5-6 iunie 2010

Sambata, 05 Iunie 2010, ora 09:03
2087 citiri
Horoscop, 5-6 iunie 2010
Foto: Arhiva

Gemeni

Ar fi cazul ca gemenii sa se ingrijeasca mai mult de sanatate. Nu ar strica un regim alimentar bine pus la punct, mai ales ca se apropie un eveniment asteptat si trebuie sa te simti in forma pentru a face fata agitatiei.

Rac

Racii vor avea parte de cateva zile minunate din punct de vedere sentimental. Relatia cu partenerul de viata ajunge la maturitate si sunteti gata pentru o noua etapa. Din punct de vedere profesional, nativii in rac trec printr-o perioada in care doresc sa ii conduca pe cei din jur si chiar reusesc.

Leu

Leii vor sa termine cat mai repede ceea ce au inceput si pentru asta este nevoie de multa munca. Situatia materiala se va schimba in bine datorita unui castig la care nativii in leu nici macar nu mai sperau.

Fecioara

Ai reusit sa finalizezi un proiect si toata lumea trebuie sa afle de acest lucru. Daca ai putea, ai organiza si o petrecere pentru a face acest anunt. Nativii in fecioara ce nu au un partener de viata au mari sanse sa intalneasca pe cineva deosebit.

Balanta

Anunti pe toata lumea ca nu vrei sa faci nimic altceva in afara de a te distra, insa exact acum prietenii se gandesc sa iti faca vizite, familia sa vrea sa ia masa impreuna cu tine si partenerul de viata vrea sa iesiti in oras.

Scorpion

Zicala "faptele vorbesc" se va adeveri in viata scorpionilor in aceste zile. S-au cam saturat de promisiuni si de cuvinte dulci aruncate la intamplare si acum cer socoteala. Marea uimire va fi cand faptele vor dovedi exact ce simt cei din jur si va fi de bine.

Sagetator

Te-ai mai linistit si asta este bine pentru sanatatea ta. Nu profita de starea de spirit buna pentru a cheltui tot ce ai in portofel la cumparaturi, incearca sa fii mai cumpatat. O sa primesti o veste buna care o sa iti dea aripi si vei fi tot timpul cu zambetul pe buze.

Capricorn

Incapatarea ta nu are limite. Esti constient de faptul ca ai dreptate si vrei neaparat sa ii convingi pe superiorii tai cu nu esti doar chitit pe a avea dreptate, ci ca solutia propusa de tine pentru problemele din companie este cea mai buna.

Varsator

Varsatorii vor petrece cateva zile numai si numai cu familia. Nici macar telefoanele ce au legatura cu munca nu vor dori sa le preia. Aceste zile vor ramane o amintire placuta pentru toate rudele.

Pesti

Pe plan profesional vei avea parte de o surpriza foarte mare, ceea ce iti va aduce si unele castiguri financiare in plus, iar acest lucru e de nerefuzat. Concentreaza-te si nu lasa sa treaca pe langa tine aceasta oportunitate.

Berbec

Unii nativi in berbec trebuie sa faca fata catorva evenimente stresante, eventual unele examene. Starea spirituala este buna si asta ii ajuta sa treaca peste tot cu bine. Weekend-ul nu este tocmai pentru odihna pentru nativii in berbec.

Taur

Ai mare incredere in cei din jur si esti sigur in ceea ce priveste prietenii tai. Problema este ca unii iti sunt alaturi din interes si o sa ramai cu o mare dezamagire in suflet cand realizezi acest lucru. Mai bine ai avea grija de tine si de familie, aceasta iti va fi mereu alaturi.

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Energia...
Horoscop zilnic. Miercuri, 17 aprilie. Zodia care va pleca într-o călătorie
Horoscop zilnic. Miercuri, 17 aprilie. Zodia care va pleca într-o călătorie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relațiile cu...
#horoscop zilnic, #horoscop zilnic zodii, #horoscop zilnic 2010 , #horoscop zilnic