Horoscop: 5 aprilie 2016

Marti, 05 Aprilie 2016, ora 07:34
4356 citiri
Horoscop: 5 aprilie 2016
Foto: Ziare.com

Berbec

Gandeste-te foarte bine la rutina zilnica si alege sa schimbi lucrul care te umple de energie negativa. O sa simti imediat o imbunatatire din punctul de vedere al sanatatii. Interactionezi cu o persoana implicata intr-o afacere care te atrage din ce in ce mai mult, dar nu e momentul sa incepi un proiect nou.

Taur

Este o zi foarte buna din punct de vedere psihic, astrele fiind favorabile taurilor. Chiar si asa, te vei lovi de o situatie neobisnuita si vei fi nevoit sa joci rolul unui mediator.

Gemeni

Iti va fi dificil sa ramai calm si sa pastrezi ordinea in jur. Nu iti face planuri, pentru ca nu le vei putea respecta, deoarece seara o sa primesti vizita unor rude.

Rac

Socializezi mai mult ca in ultima vreme si impui niste reguli unor persoane din anturaj. Te deranja modul abuziv in care interveneau in viata ta.

Leu

Sarcinile pe care le primesti astazi ti se par foarte practice si exacte fata de ceea ce ai avut de facut in ultima vreme. Te incanta ideea unei schimbari in rutina zilnica.

Fecioara

Actionezi sub influenta starii de spirit, iar asta inseamna ca daca esti nervos, o sa folosesti un ton ridicat cu cel din fata ta. Un coleg va fi implicat fara vina intr-o problema de la birou.

Balanta

Descoperi un punct slab in pregatirea ta profesionala si vrei sa rezolvi acest aspect. Completezi un act pentru a lua parte la un curs si esti foarte incantat de ceea ce urmeaza.

Scorpion

Ideile tale privind viitorul profesional devin deja urgente si initiezi o sedinta pentru a le expune. Unele se vor bucura de succes si vor fi foarte bine primite de sefii tai.

Sagetator

Dimineata o sa fii foarte eficient si vei rezolva mare parte dintre treburile de pe ordinea de zi. Reusesti sa te concentrezi pe ceea ce este esential si urgent. Seara iesi in oras cu partenerul de viata.

Capricorn

Este inceputul unui proiect in care iti pui foarte multe sperante. Ziua va fi lipsita de obstacole si o sa gasesti cu usurinta explicatii pentru unele neintelegeri mai vechi.

Varsator

Nu o sa ai parte de niciun esec in aceasta perioada, astrele fiind foarte darnice cu tine. Dar trebuie sa si muncesti, pentru ca nimic nu este gratis si tu stii prea bine asta.

Pesti

Nu incheia acorduri sau contracte astazi, pentru ca astrele nu sunt iti sunt favorabile. Cel mai bine ar fi sa iti indrepti atentia catre perfectionarea unei abilitati care te va ajuta destul de mult din punct de vedere al carierei.

Horoscop realizat de Zaza

Frustrarea românilor, cu privire la admiterea cu granițele terestre în Schengen. Rațiunile care ar fi fost la baza blocajului
Frustrarea românilor, cu privire la admiterea cu granițele terestre în Schengen. Rațiunile care ar fi fost la baza blocajului
Aproape două treimi dintre români cred că țara noastră a îndeplinit toate criteriile pentru admiterea cu granițele terestre în Schengen. Ei sunt de părere că unele state europene...
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 25 aprilie, la Timişoara, că regionalizarea teritorială şi reforma bugetară trebuie făcute, după o analiză şi un studiu exact în fiecare judeţ....
#horoscop 5 aprilie, #Horoscop aprilie, #horoscop 2016 , #horoscop zilnic