Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Horoscop: 5 aprilie 2017

Miercuri, 05 Aprilie 2017, ora 08:21
7306 citiri
Horoscop: 5 aprilie 2017
Foto: Arhiva Ziare.com

Berbec

Ti se iveste o ocazie speciala pentru a pune bazele unui nou proiect. Comunici excelent cu cineva si vei avea ocazia sa obtii informatii la care ai ajunge cu greu in mod obisnuit.

Taur

Fa mai mult si vorbeste mai putin. Trebuie sa demonstrezi cuiva ca s-a inselat atunci cand a considerat ca nu poti face fata unei provocari si te-a scos din joc.

Gemeni

Consideri ca unii oameni nu se comporta rational si te enervezi. Trebuie sa intelegi ca nu toata lumea vede lucrurile ca tine si toti au dreptul la o opinie. Doar asa te asiguri ca nu intri intr-un conflict.

Rac

Vei lua parte la realizarea unui proiect de amploare, ceea ce iti ofera multa energie. In privinta planurilor pe termen lung, trebuie sa fii obiectiv si sa nu pierzi timpul cu ceva ce nu poate fi realizat.

Leu

Te intrebi in ce zone din viata ta nu detii controlul si cum poti sa ajungi intr-un punct in care sa fii multumit cu totul. Notezi pe hartie cateva idei de care sa tii cont in perioada urmatoare.

Fecioara

Nu incerca sa pari ceea ce nu esti, pentru ca risti sa intri intr-o incurcatura. Comporta-te natural pentru a nu induce in eroare oamenii din jur. Seara vei purta discutii despre o mostenire.

Balanta

Realaxeaza-te astazi. Abia ai terminat un proiect. Nu este un moment bun sa incepi altul pana cand nu iti oferi un ragaz de cateva zile.

Scorpion

Te confrunti cu o alegere dificila in privinta vietii personale. Ai o mare dilema si pentru a decide asupra unei variante ai nevoie de niste raspunsuri de la o persoana de sex opus.

Sagetator

Ai ambitii mari si nu te lasi cu una cu doua pana cand nu iti convine tot ceea ce ti se propune. Seara vei lua parte la un eveniment la care trebuie sa te prezinti foarte elegant.

Capricorn

Esti cuprins de emotii astazi, pentru ca cineva din familie iti da o veste care te va linisti dupa cateva zile in care ai stat ca pe ace.

Varsator

Simti fluturi in stomac. Fie te indragostesti, fie partenerul de viata face ceva prin care iti va aminti de ce il iubesti. Va fi o zi deosebita.

Pesti

Esti intr-o perioada foarte creativa si ceea ce faci va fi foarte apreciat. Ai putea chiar sa dezvolti o afacere pornind de la acest lucru.

Citeste si Horoscopul lunii aprilie si Horoscopul anului 2017

Horoscop realizat de Zaza

Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va trebui să...
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
#horoscop 5 aprilie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic aprilie, #horoscop zilnic 2017 , #horoscop zilnic