Horoscop: 5 august

Miercuri, 05 August 2015, ora 06:54
3648 citiri
Horoscop: 5 august
Foto: Ziare.com

Leu

In aceasta saptamana nu ai niciun motiv sa te plangi. Din punct de vedere al sanatatii incepi sa te simti mai bine, la birou lucrurile evolueaza in avantajul tau, iar acasa vestile bune vin inca de la prima ora.

Fecioara

Este o zi perfecta pentru relaxare, iar o plimbare in parc este o idee excelenta. Aproape de miezul noptii vei primi un telefon care o sa te puna la curent cu niste informatii interesante.

Balanta

Rutina zilnica incepe sa isi spuna cuvantul. Simti ca nu mai ai vlaga in tine si daca nu faci rapid o schimbare o sa fii din ce in ce mai trist si suparat.

Scorpion

Partenerul de viata te scoate in oras intr-un loc special pentru voi. Doar tu si el ii cunoasteti importanta, iar prietenii nu inteleg de ce il considerati fascinant.

Sagetator

Relatiile cu partenerii de afaceri se imbunatatesc. V-ati intalnit, ati discutat si clarificat toate micile probleme aparute. Acum, va puteti concentra asupra altor aspecte mai importante.

Capricorn

Primesti o veste foarte buna, chiar excelenta. Atat de minunata incat pleci direct catre un restaurant pentru a sarbatori. Si partenerul de viata se simte la fel de norocos.

Varsator

Evita intalnirile cu rudele in varsta, pentru ca vor deschide subiecte care nu iti fac placere. Cel mai bine ar fi sa amani intrevederea cu ei pana cand o sa te simti in stare sa porti discutii lungi si plictisitoare.

Pesti

O neintelegere dintre tine si partenerul de viata dispare datorita faptului ca iei taurul de coarne si spui exact ceea ce te deranjeaza. Seara o sa se termine cu zambete si bucurie.

Berbec

Preiei initiativa si faci o propunere care ii va bucura pe colegii sau pe prietenii tai. Nu te caracterizeaza acest stil, dar te prinde aceasta noua pozitie.

Taur

Te concentrezi foarte bine pe ceea ce faci si o sa fie gata mai repede decat te asteptai. Pe plan personal sunt semne bune din partea astrelor. O sa primesti o invitatie interesanta.

Gemeni

Consideri ca trece timpul degeaba si ti-ai planificat cateva zile in care sa simti ca traiesti cu adevarat. Te orientezi catre sporturi extreme.

Rac

Nu lasi nimic la voia intamplarii si analizezi fiecare gest al celor din jurul tau. Comportamentul cuiva o sa te uimeasca.

Horoscop realizat de Zaza

Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va trebui să...
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
#horoscop 5 august, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic august, #horoscop zilnic 2015 , #horoscop zilnic