Horoscop: 5 august 2016

Vineri, 05 August 2016, ora 07:55
4223 citiri
Horoscop: 5 august 2016
Foto: Ziare.com

Leu

E o placere sa descoperi ca in echipa ta se afla oameni chiar mai buni decat ii credeai. Primesti vesti incantatoare in plan personal. Sunt informatii care te vor pune pe drumuri in weekend.

Fecioara

Ai cunoscut pe cineva care pare ca vrea mai mult de la tine decat o simpla prietenie. Gandeste-te foarte bine la ceea ce urmeaza si ia decizia care te multumeste pe tine cel mai mult.

Balanta

Atunci cand esti nesigur pe tine ai tendinta de a ridica tonul, iar un amic te cunoaste foarte bine si tocmai acest lucru te deranjeaza. Nu intra intr-un conflict cu el, doar pentru ca ceva nu iti merge tie cum trebuie.

Scorpion

Fii foarte atent la comportamentul prietenilor, ca sa iti dai seama ce pregatesc. Este posibil sa puna la punct o petrecere surpriza sau ceva care sa te scoata din starea de plictiseala in care te afli.

Sagetator

Esti un exemplu pentru familia ta si nu putini sunt cei care iti vor cere sfaturi si chiar vor vrea sa stie pasii pe care i-ai urmat si dupa care te-ai ghidat pana sa ajungi aici.

Capricorn

Ai trecut cu brio un test care parea foarte dificil la inceput. Acum, pe langa mandria pe care o simti stii si ce trebuie sa faci pentru ca drumul tau sa fie in continuare presarat cu flori.

Varsator

Nu ramane captiv intr-o situatie/relatie daca nu este ceva confortabil pentru tine. Mai bine pui punct si mergi mai departe fara regrete.

Pesti

Se iveste o sansa de colaborare cu o persoana la care ti-ai dorit de multa vreme sa ajungi. Nu trebuie sa ratezi sansa, asa ca grabeste-te sa oferi un raspuns cat mai repede.

Berbec

Un amic cu mai mult curaj te implica intr-o afacere destul de riscanta, dar care promite mult. O sa inveti ca in viata trebuie sa iti asumi anumite riscuri daca vrei sa castigi.

Taur

Din cauza locului de munca o sa stai putin mai departe de partenerul de viata si o sa te supere acest lucru. O sa iti fie dor de el/ea, dar revederea va fi mult mai interesanta.

Gemeni

Organismul iti transmite (chiar "urla") ca are nevoie de o pauza, asa ca astazi linisteste-te iar in weekend nu iti programa nimic. Doar stai acasa si odihneste-te.

Rac

Formezi o echipa senzationala cu oameni pe care ii cunosti de putina vreme si creati impreuna ceva special care o sa va imbunatateasca calitatea stilului de viata.

Horoscop realizat de Zaza

Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
România intră în spațiul Schengen doar pe cale maritimă și aeriană, la finalul lunii martie 2024. Aderarea va stimula turismul și comerțul și va consolida piața internă. Pe de altă...
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
#horoscop 5 august, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic 5 august, #horoscop zilnic 2016 , #horoscop zilnic