Horoscop: 5 decembrie

Luni, 05 Decembrie 2016, ora 07:48
6509 citiri
Horoscop: 5 decembrie
Foto: Ziare.com

Sagetator

O zi pe care, cel mai probabil, o vei petrece in aer liber, facand sport. Daca trebuie sa ajungi la job, esti tentat sa-ti iei liber, cheful de munca nefiind in program.

Capricorn

Esti precum o carte (inteleapta) deschisa. Tot ce spui are sens si merita ascultat. Indiferent ca esti la o intalnire de afaceri, ca vorbesti cu strainii, ca postezi online sau ca lucrezi la un eseu, ideile bune vin azi neincetat.

Varsator

O zi in care iti poti face atat prieteni, cat si dusmani. Convingerile tale puternice te pot ajuta sa intaresti relatii pe care le ai deja, dar sa si strici unele amicitii. Se va dovedi insa ca nu ai pierdut mare lucru.

Pesti

Evita sa iei decizii importante azi sau macar nu le lua in graba. Afunda-te in sarcini de rutina sau gaseste un partener placut de discutie si lasa ziua sa curga. Un film bun, o cina gustoasa si ai trecut cu brio peste aceasta zi.

Berbec

E posibil sa-ti folosesti coarnele. Atentie mare catre cine le indrepti! Proiectele pe termen lung nu sunt pentru tine, cel putin nu in aceasta perioada.

Taur

Incepi sa te gandesti din ce in ce mai des la tine, sa te pui pe primul loc, ceea ce nu e rau deloc. Poate ca-ti faci un control medical, poate rezervi timp pentru un hobby sau pur si simplu iti acorzi cateva clipe de rasfat.

Gemeni

Iti asculti vocea interioara cu mare atentie azi. Mai mult, o auzi si asculti si pe cea de obicei neauzita a celor din jur. Devii portavocea celor despre care simti ca nu au suficienta putere pentru a se lupta pentru ei.

Rac

Dificultati in a relationa cu familia azi. Te consumi, pentru ca aceasta relatie e cea mai importanta pentru tine. Depinde de tine sa alegi intre cele doua variante: sa petreci mai mult timp cu familia sau sa te retragi in cochilia ta, pana ce lucrurile se imbunatatesc.

Leu

Mai ales cei foarte tineri pot profita azi de cei din jur, mai cu seama de pesti, scorpioni, raci, fecioare si chiar alti lei. Isi vor da seama in scurt timp ca si-au ales gresit tintele.

Fecioara

Observi ca in jur se arunca mult cu vorbe, iar faptele lipsesc cu desavarsire. Fa tu schimbarea asteptata si abia apoi cere si celorlalti sa ia atitudine.

Balanta

Nu prea ai notiunea echilibrului azi. Tinzi cand catre o extrema, cand catre alta. Evita sa interactionezi prea mult sau legat de chestiuni serioase. Nici hotararile majore nu ar trebui sa fie in program.

Scorpion

Ai prea multa energie (nu neaparat pozitiva) si nu gasesti o cale sa te eliberezi. Miscarea, sportul ar putea fi o varianta. In plus, iti va potoli pornirile agresive.

Citeste si Horoscopul lunii noiembrie si Horoscopul pentru 2016

Decizia BEC de a respinge protocolul Alianței Dreapta Unită, trasă la indigo cu cea dată pentru Alianța USR-PLUS în 2019. Excepția pentru PSD și precedentul Vadim Tudor
Decizia BEC de a respinge protocolul Alianței Dreapta Unită, trasă la indigo cu cea dată pentru Alianța USR-PLUS în 2019. Excepția pentru PSD și precedentul Vadim Tudor
Alianța Dreapta Unită, formată din USR, PMP și partidul Forța Dreptei se găsește în imposibilitatea de a avea liste comune de candidați pentru alegerile din 9 iunie, după ce Biroul...
Cătălin Drulă acuză PSD că i-a ”momit” sau șantajat pe primarii USR: ”Ai zece milioane, dacă treci la noi”
Cătălin Drulă acuză PSD că i-a ”momit” sau șantajat pe primarii USR: ”Ai zece milioane, dacă treci la noi”
Preşedintele USR, Cătălin Drulă, susţine că unii primari USR ar fi fost ”şantajaţi” sau ”momiţi” să treacă la PSD, în condiţiile în care de faţă era şi liderul social...
#horoscop 5 decembrie, #horoscop zilnic decembrie, #horoscop zilnic 2016 , #horoscop zilnic