Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Horoscop: 5 decembrie 2017

Marti, 05 Decembrie 2017, ora 07:39
8316 citiri
Horoscop: 5 decembrie 2017
Foto: Arhiva Ziare.com

Sagetator

Visezi cu ochii deschisi la ceva si incepi sa iti notezi ideile pentru a nu le uita. Fa-ti curaj si vorbeste despre asta cu cineva care te-ar putea ajuta sa fii cu un pas mai aproape de scopul final.

Capricorn

Rutina zilnica isi spune cuvantul. Trebuie sa schimbi ceva. Intalneste-te cu oameni pe care nu i-ai vazut de multa vreme sau invita in oras pe cineva cu care nu ai mai iesit. Fa ceva nebunesc.

Varsator

Cineva din afara tarii se gandeste la tine si s-ar putea sa iti faca o surpriza si sa te viziteze. Spune ceva ce te pune pe ganduri si speri sa fie adevarat ceea ce banuiesti.

Pesti

Daca de obicei esti foarte calm si faci lucrurile incet, acum intreci recordul de viteza. Se intampla ceva cu tine si nu intelegi. Nu iti mai recunosti nici sentimentele, nici emotiile.

Berbec

Meditatia iti va prinde foarte bine. Chiar daca nu este genul tau de activitate, acorda-i o sansa. O sa vezi cat de bine te vei simti. Seara, romantismul va fi la un nivel ridicat si te poti astepta la ceva deosebit.

Taur

Daca nu esti implicat intr-o relatie, asteapta-te la ceva deosebit in aceasta zi. Si cei casatoriti sau care formeaza un cuplu vor avea parte de o zi deosebita. Planeta iubirii este foarte ocupata.

Gemeni

Incepi sa te gandesti serios sa faci ceva ce pana acum nu ai avut curaj. Totusi, nu iti stabili obiective nerealiste doar pentru ca nu ai incercat niciodata. Alege ceva ce poti face, doar ca nu ti-ai oferit ocazia.

Rac

Niste oameni foarte importanti pentru tine au nevoie de ajutor. Intalnesti niste persoane deosebite si daca nu ai partener e foarte posibil sa te indragostesti.

Leu

O intalnire importanta se anunta in aceasta seara. Intuitia si imaginatia te vor aduce foarte aproape de cineva drag. O sa petreci momente speciale alaturi de acest om. Poti sa notezi ceea ce simti in aceste momente. O sa iti faca bine sa citesti mai tarziu.

Fecioara

Activitatile de grup la care iei parte te vor ajuta sa cresti, sa evoluezi si sa redescoperi ceva in tine ce nu stiai ca mai exista. Este o zi prielnica tranzactiilor financiare, dar trebuie realizate cu maxima atentie.

Balanta

Descoperi ca esti foarte compatibil cu cineva la locul de munca. Nu referitor la amor, ci ca o relatie de prietenie. Te vei apropia foarte mult de acest om.

Scorpion

Iti petreci toata ziua pregatindu-te pentru un eveniment festiv la care urmeaza sa participi. Ai atat de multe emotii, incat uiti ca i-ai promis ceva unui prieten si o sa intampini o mica problema.

Citeste si Horoscopul lunii decembrie si Horoscopul anului 2017

Horoscop realizat de Zaza

Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va trebui să...
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
#horoscop 5 decembrie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic decembrie, #horoscop zilnic 2017 , #horoscop zilnic